0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (3,100 puan) tarafından
Canım sıkıldı hanımlar yahu bugün bana vakit geçmiyor. Kociste hasta yanımda değil onun sıkıntısı çöküyor bı yandan üzerime iyice psikolojim alt üst oldu hellalik falan istiyor. Nolcak ya böyle.. Sizlerde keyifler nasıl :)

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Covid mi kuzucum, covidse baya arttı ya
(3,100 puan) tarafından
Yok canım covid değil ya bu ara baya rahatsız iş yeri sağlık raporu için hastaneye gittiğinde ritim bozukluğu bide cigerde leke çıkmış bugünde ise gitti sabahtan evede baya uzak karşı yakada orda koğuşta yatıyor eve getirsinler diyorum getirecek kimse yok nefes alamiyormus
-Reklam-
0 oy
tarafından
Cowid mi eşin kız geçmiş olsn benim eşimde yok oglusumla tekizz:)))
(3,100 puan) tarafından
Bende kızımla tekim şuan canım yok covid değil çalışırken nefesi kesilmiş yatıyor şantiyenin koğuşunda evede gelmedi
tarafından
AA çok geçmiş olsun kız nie ewine glmiyoki ayy yazık
(3,100 puan) tarafından
Tek başına gelemedi nolur nolmaz diye Halide yoktu zaten abisigil getirecekti onlarada izin vermemişler işten şimdi mesaileri bitti yeni hastaneye gidicek işte
tarafından
Hm anldm  geçmiş olsn
0 oy
(4,700 puan) tarafından
Benim de kaynım yemeğe geldi iftarlar açıldı mutfak toplanndi onlara çay da verdim ama şuan ayaklarım pert tutmuyo 
(3,100 puan) tarafından
Bende hamileyim canım insanın hali olmuyor bazen valla bugün hiç biyere dokunamadim acayip ağırlık var uyku çöküyor kızımı fazla uyutmadim bilerek erken yatsın bende duş alıp işlerimi gece yapayım diye yoksa uyuyamam
(4,700 puan) tarafından
Valla bizimki de etrafta geziniyor onu yatırmak ayrı dert işin kötü tarafı yarın yine iki abisi iftara gelecekler beni hiç anlamıyo eşim
(3,100 puan) tarafından
Bizde misafirlik sınırlı covidden dolayı eşimde cesaret edip bana demeden kimseyi davet edemez zamanında olanı biliyor cunki kaç gün çektirdim sende konuş eşinle hemde hamilesin dinlenmeye ihtiyacın var rahat edemez insan anlat böyle böyle o evi kendi çekip cevirmiyo yemekleri o yapmiyo hergun hergun az anlayışlı olsun
(4,700 puan) tarafından
Söyledim canım bide o küsmüş bana diyo ki haksız olduğunu kabul et ben haksızmisim ne kadar yorulursam yorulayim gece dinlenince gececekmis
(3,100 puan) tarafından
Ayy valla kendi yapsın bakiyim o kadar isi yemeği bide üstüne 2 canlı olsun anca kendilerini düşünüyor bu erkek milleti ben bile bı temizlik yapıyım isterse gece 10 saat uyuyum gene sıkıntısını çekiyorum ertesi gün
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Çay içiyoruz ☺️ 
(3,100 puan) tarafından
Afiyet olsun canım bizde yemeği yedikte kızımla çay icemedim daha kızım icirmiyor mutfakta bir bardak icebilirsem Eslem görmeden o kâr benim için

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 125 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ceylan70 (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 103 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ceylan70 (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ceylan70 (99 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 353 göst.