0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (3,549 puan) tarafından

Anneme aldım kızlar erken oldu biraz ama olsun kullanan var mı uygun fiyatlı bu vardi

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ooooo zengin baby, annen çok sevinir Gayet güzel canım güle güle kullansın
(3,549 puan) tarafından
Zengin mi hahaha memurun zengin olduğu nerde görülmüş saol kuzum inşallah güzel dır çekiş gücü falan
tarafından
Olsun iyisiyle kötüsüyle bir Maaşın paran var kuzum bak annen çok sevinir, çoğu kişi kendine alamıyor annesine alsın kuzum :)
(3,549 puan) tarafından
Benimkini eşim almıştı hediye olarak bende anneme aldım kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla güle güle kullansın anneciğin canım 

Biride bana alsa keşke :P

(3,549 puan) tarafından
Benimkini eşim almıştı hediye bende anneme aldım canım özeniyordu komsusu almış anlatıyordu hep
tarafından
Sende annende güle güle kullanın canım ⚘
Benim ilk anneler günüm olucak nasip olursa ❣
(3,549 puan) tarafından
Benimki ikinci olacak inşallah
0 oy
tarafından
Ben de küçük de olsa bir şey almak istiyorum ama durumum müsait değil :) ama çok güzel hediyen bence canım güle güle kullanır umarım annen :)
(3,549 puan) tarafından
Önemli olan büyük ya da küçük odası değil canım düşünmüş olman bahçeden bir çiçek koparsan da annen çok sevinir
tarafından
Öyle öyle canım venim annem pek sevmez öyle beni ben kendim fazla sevdirmeye çalışıyorum nedensiz ve sanmiyorum sevinecegine :) yakın olsaydık yapardım o olsa bile ama kısmet :)
0 oy
(4,848 puan) tarafından

image

Daha iygunlarima baksana canım bana bildirim geldi biraz önce 1537 TL aynı marka

(3,549 puan) tarafından
Hem silip hem süpürsun bide haritalama özelliği olsun istiyorum canım onlarda bu özellikler yok
(4,848 puan) tarafından
Heee o zaman bilmiyorum :)
0 oy
tarafından
Ay ay bende anayim kizzz :Ses hayır işlemek istersen eğer :Dd Çok beğenir bence kullanmadım çekimi bilemiycem 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 356 göst.
+2 oy
4 cevap 217 göst.
2 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifli1 (927 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,987 göst.
12 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Evinesn (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 632 göst.
11 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hirakusunannesi (365 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,256 soru

24,382,907 cevap

348,862 kullanıcı

...