0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Çok korkuyorum sezeryan doğum acıtıyormu:(

23 Cevaplar

0 oy
(7,632 puan) tarafından
Hayır canım  tabiki biraz ağrı sızı oluyor ameliyat sonrası   korkulacak bir şey yok korkma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Birşey hissetmiyorsun ama sonrasında doğumdan çıkınca ayağa kalkınca Dikiş yerlerin yanıyor böyle eğilerek oturup kalkamıyorsun oklava yutmuş gibi dik oturup kalkıyordum ben 2 kez sezeryan oldum bide kabız olursan yandın
tarafından
Sezeryan olmak isteyenede böyle morel olmazsa olmaz galiba.
tarafından
Valla moralle alakası yok canım olacakları söylüyorum ben :D 2 kere sezeryan geçirdim aynen böyle oluyor
0 oy
tarafından
Sonrası sıkıntı canim basta bisey yok narkoz dagilinca başlıyo ağrılar 
0 oy
tarafından
Genel oldum

Ilk gece çok zordu sadece 

Sonrası kolaydı 

Iyi ki sezeryan olmuşum diyorum ben
(13,557 puan) tarafından
Ay ben de valla kötüleyeni de anlamıyorum. Sen normali tecrübe etmissin ben sezeryanı yaşamadığın şeyi niye kötülüyorsun yani 5 saat sonra ayağa kalktım bi daha da yatmadım ben
tarafından
Valla canım 38 gün oldu doğum yapalı hemde acil sezeryan oldum tüm planlarımız normaldi aslında ama şimdi geriye dönüp baktığımda Iyi ki sezeryan olmuşum diyorum.  Gebeliğim sırasında senin dediğin gibi ov korkutan korkutanaydi beni oysa hiç anlatılan gibi değilmiş
0 oy
(5,213 puan) tarafından
daha yeni sezeryN oldum o akşam kalkıp sabaha kadar yürümeseydim kalkamazdım kalkıp yürüdükçe 3günde ayağa kalktım günde 3kez minoset içtim toparladım bende çok korkuyodum ama hiç korkulacak gibi değilmiş rahat ol
0 oy
(486 puan) tarafından
Çok zor değil 10 güne baya toparliyosun bende yeniden hamileyim sezeryan çok zor değilmiş dedim doğumda ama yinede korkuyorum çok normal canım ben yaşadığıma rağmen hala korkuyorum içini ferah tutmaya çalış bebeğine kavuşacağını düşün 
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Yoo spinal anesteziyle dogum yaptim ertesi gun evi temizledim :D
0 oy
tarafından
Ben normal doğum için gittim ama mecburi sezeryan oldum gene gebe kalsam gene sezeryan olurum sadece 1 gün acı cekiyosun oda farz et sancı gibi kimse sana ellemeyince ağrı olmuyor hele ki özel hastane ise devamlı ağrı kesici yapıyolar inan hissetmiyon
0 oy
tarafından
Doğumda hic birsey hissetmiyirsun sonras kotu ama dr sagligin ve bebek icin sezeryan derse olmalisin
0 oy
(535 puan) tarafından
Kolay değil ama iyiki sezaryan olmuşum diyenlerdenim gerci hala gaz sikintim var ama hayirlisi buymuş  
0 oy
tarafından
Brn spinal anestezi ile oldum zorlanmadim cok sukur ama titreme oldu cok 
0 oy
(5,940 puan) tarafından
Hiç  acıtmıyor  canım  sezeryandan sonra  bile  ağrı  sızı  Hiç yaşamadım  bende  çok  korkmuştum ama  korktuğum gibi olmadı hiç 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Benım hiç canım yanmadı valla Allah var canim çok rahattım ama bazıları 2 ay kalka madin falan diyor şok oluyorum okudukça bir tane ağrı kesici bile içmedim ben Allah var yani ama yanımdaki çok ağladı sabaha kadr ben uyudum sabaha kadr kızımda uyudu çok rahattım Bn evime geldim temizlik yaptım hatta 20 günlük ev taşıdım korkma yani canı. Bnm iyi düşün iyi olsun 
0 oy
(2,248 puan) tarafından
Korkulacak kadar zor değil canım ilk ayağa kalkarken yanma oluyo dediler doktor korse tak ayağa kalk dedi korse taktım hiç acımadı öyle çok zor bi acı değil zaten ağrın olduğu zaman ine yapıyorlar ilk 2 3 biraz zor sadece
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Vallahi bende kucucuk igneden bile korkardim nasil buyutmustum gozumde sezeryani , doktor 1 hafta onceden demisti uykum uyumamistim o 1 hafta , genel oldum ciktikdan sonra o gecesi zor oluyor Allah var ama agri kesici igne serum derken geciyor gidiyor bol bol yürüyüş cok kisa zamanda kalkarsin kuzum ayaga , hic korkma duani oku bebisini de sag salim kucagina alinca geCecek hepsi :) Allah yardimcin olsun sagliklica al meleğin kucagina :) 
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Her doğum acıtır canım acısız dogum şekli yok. Öyle dayanılmıcak gibi değil 
0 oy
(13,557 puan) tarafından
No. Ben yatmadım hemen kalktım hiç de ağrı yaşamadım 
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Korkulacak gibi değil canım sonunu düşün rahatlat kendini herkes oluyor bunu kimseye birşey olmadı ben 20 ay arayla iki sezeryan oldum birkaç şeye dikkat edersen çok rahat atlatırsın canım hiç korkma 
0 oy
(913 puan) tarafından
Sezeryanin zorluğu ayağa kalkana kadar ondan sonra ben ağrı sızı hissetmedim . Tabi ara ara dikiş yerlerim acidi ama öyle çok bı aci değil sızı gibi. 
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Kız korkma o kadar rahat geçti ki benim kalkarken bile hiç bir sıkıntı olmadı çok hafif sızlama oldu e oda olsun ama sonuçta ameliyat hiç yatmadım yani hep gezdim maşallah diyim kendime belden uyuşturmayla oldum yalnız oda bel ağrısı bıraktı herkeste oluyor mu bilmiyorum sadece temizlik ve ağır kaldırdığım zamanlar bel ağrısı çekiyorum 15 ay oldu doğum yapalı 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 86 göst.
15 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mavimelek3 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
19 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eylul56 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 38 göst.
27 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde cilemzengi (6 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 223 göst.

Kategoriler

1,435,705 soru

23,611,436 cevap

306,400 kullanıcı

...