0 oy
1,149 göst.
Aile kategorisinde (317 puan) tarafından
kızlar esim ceza ewınde yarın yanına gıtcem maddi sıkıntılardan ona uzulme sın dıe hıc bahsetmiyorum bahsetsem belkı ıcerden bile bana yardımcı olabilir ama uzulur dıe cok korkuyorum soylemıyorum hersey yolunda diyorum oysakı 2 ay snra dogumum war 2.kıram geldı onu bile odıyemedım  yarın obur gun cıksa bana kızarmı neden bukadar birikti borclar bana soyleseydın dıe soyleyımmı soylemeyımmı cok kararsızım sizce ne yapmalıyım ama orda kendi kendini yıcek uyku bile tutmucak cok uzulcek cok kararsız kaldım sız olsaydınız napardınız

23 Cevaplar

0 oy
(3,024 puan) tarafından
İnstgrmm varsa İzmir çevirme radar sayfası var oraya yaz canım ordan ahbap vs yardım kuruluşlarndan ulaşan olr 
(317 puan) tarafından
cok Tsk ederım ilk kez duydum sımdı yazıcam saol cnm bnm
(3,024 puan) tarafından
Kaymakamlığa git canım yardm için bende Gaziemirdeyim uzaksın biraz
(317 puan) tarafından
yasaklarda cıksam sorun olurmu acaba yanı bıseyler yapmam lazım hele su 20 gun nasıl olcak bilmiyorum gıdeım konusaım dediniz gıbı blkı bı ise yarar ya
(3,024 puan) tarafından
Canım yasak gelmeden halet yarın son yasaklar ciddi biraz site bahçesne bile çıkmak yasak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yanitlarini okudumda kiram 1000 muanem 300 demişsin

Devlert hastanesine gidebilirsin ben hep orda muane oldum ve cogu insan devlete gidiyor

Ve kirasi uygun bi eve gecebilirsin
(317 puan) tarafından
sigortam yok bnm ayrıca bı bebegımın kalbi durdu bundada risk war 4 ay kanamam oldu yataktan cıkmadım ben rısklı gebelık oyuzden dewlette randewu falan bulmak cok zor ozelde para werıom dewlete de 2 ay kaldı zaten suan mecburum
(317 puan) tarafından
kiram 2000 bin bnm ayda elıme kalan para 1000 TL cnm
tarafından
Anladim canm rabbim saglik versin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 229 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 203 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,431 puan) tarafından soruldu
0 oy