Bizim kocalar istese biz neler neler yaparz seninki istemiş bide verem mi oluyon hey allahim ya bulmuşta buluyo
Nasil dertli bi kadinsin masallah sana valla millet esinin ilgisizliginden post acar sen ilgiden biz bunlara ilgi arsizi diyoruz balim sana uyar mi bilmem bu lafim adamin gonlunu hos tut spnra baskalarina gidince acarsin postu kocam beni aldatiyor mu acaba diye
Tepkiye bı bak ya sanki dünyanın sonu eşi değilde azraili gelmiş misir çay istemis gibi ... Benim esimde 4-12 vardiyasında gelirken gece 12 de msj atar iyiysen çay misir keyfine varın senle falan yazar yorgunsam anlayış gösterir ama yorgunsa olsam bazen sırf onla zaman gecirmek için uykumdan odun veririm nedir yani bı iki saat az uyusan nolur yada yorgunum desen kibarca şuan buraya yazicak vaktin var esinle oturcak vaktin yok öyle mi ya yürü git bı
Valla bzmki yorgunluktan.öluyo birak sinemayi konusamiyoruz bile
Yanı biz iki çocukla nerde siZdigimizi bilmiyoruz adam 7 de kalkıyor ise gidiyor bazen gece 1 e kadar kızlar uyumuyor yine onlarla ilgileniyor keşke öyle bi durum bizde olsa kendisi artık vazgeçmiş iş yerinde izliyor bende annemlere gidince merak ettiim filmleri gece izliyorum tek basima en son ilk kızıma 3 aylık hamileydim beraber film izlemiştik 44 ay önce yani
Yaa severim ben eşimin isteklerini
Saat kac olursa olsun esim oyle bisey dese asla hayir demem film izlerken koynunda uyurum cok yorgunsam ohh misss o izlesin ben gogsunde uyurum
Sende haklisın be gülüm Allah akıl fikir versin kocana ben bile sinir oldum yani ne diye ince düşünürse
Benimki ben konuşurken bir bakıyorum horluyir annemlerdeyim pazartesinden beri bugün gelin dedi bende beni çocukları özledi diye söylüyor zannettim meğersem çocuklara eşyalarım yıkanacak demiş
Demem o ki elindenim in kıymetini bil derim uyku es için bir günlüğüne feda edilir nedirki
411,327 soru
12,381,888 cevap
43,279 kullanıcı