0 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (69 puan) tarafından

Havalar kuru esintili olduğu için burun tikanmamiz yeniden başladı. Kaya tuzunun odayı nemlendirdigini  hem okumis hemde duymuştum.  Aacaba aranızda kullnip etkisini gören var mı ya sa bildiğiniz n3mlendirme yöntemi. Odaya su koyuyorum etki etmedi havlu ıslatıp koyuyorum o da etki.etmedi baska etkisini gördüğünüz birsey varsa söyler misiniz ? 

Allah razı olsun cevaplarıniz icin ❤

4 Cevaplar

0 oy
(3,100 puan) tarafından
Ben hakiki bir Koçhisar lı olarak iyi olduğunu düşünüyorum canım o konuda :) bizim orda çok satarlar memnun kalan çok
(3,100 puan) tarafından
Yeşilyurt bacım sen neresindensin:))
(3,100 puan) tarafından
Hiç gidemedim oraya canım zaten hasret kaldım bı tuzgölüne gitsem gene yeter:))
(1,929 puan) tarafından
Bende hasretim canım bu yaz allah nasip ederse gidicez tuz gölüne ayağımı sokucam:))
(3,100 puan) tarafından
Bu yaz bakalım bizde eşimin memleketine gidersek nigdeye giderken ordan geciyoruz 5 dakika olsun bı ugruycam en son gideli 2 buçuk sene oldu oda otogarina gittim:D
(1,929 puan) tarafından
Inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(845 puan) tarafından
Tuz gölünden aldık biz taş içinde lamba yanıyor migrene falan iyi gelyior diye kochisardan biz lambayı açık uyuduj ertesi gün basimiz ağrıdı bana hiç etki yapmadi sevmedim ben hiç 
0 oy
tarafından
Valla var Ama hiç kullanmadım çocuklar düşürüyor falan 
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Biz uzun yılar gece lambası niyetine kullandık cocuk odasinda kızımın alerjik öksürüğü vardı bitki yıldır oksirmuyor belki o fayda etti ama nerdeyse 3 4 yıl kullandık şimdi büyüdüler ışığı çok geliyo istemiyorlar eşim netten çöl faydası olduğunu okuyup almıştı

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 26 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nazsultan (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 67 göst.
9 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 59 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 84 göst.
15 Haziran 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde merica87 (173 puan) tarafından soruldu

405,998 soru

12,169,957 cevap

36,635 kullanıcı

...