Benim annemde dikdatör bir kadın bu yaşa geldim hala küçük bir çocuğa baskı yapar gibi davranmaya da devam ediyor ve açtığı yaraların acısını hala çekiyorum dikdatör olmakla övünen hanımlara tavsiyem siz evlat can yetiştiriyorsunuz askeriye koğuşunda er değil herşeyin sınırı ve dozu olmalı sizden korkmasını değil çekinmesini sağlayın o zaman kendinize arkadaş yetiştirmiş olursunuz herşeyini sizinle paylaşmaktan çekinmeyen korkmayan evlat her zaman güvende kalır korkarak yetişen her çocuk hata yapmaya meyilli çocuktur saygı duyulası bir ebeveyn olmak bu dozu ayarlayabilmeyi gerektirir bence!!! Bende bebeğime hamileyim ve iki yaşında bir yeğenim var yanımda büyüyor şuan korkutmaktan baskıyla davranmaktan öyle korkarım ki çünü annemde fazlasını gördüm nelere maal olduğunuda annesi birşeyleri sürekli bağırarak azarlayarak yaptırmaya çalışır ve arsız bir çocuk haline geldi korksa bile bilerek yapıyor bazı şeyleri ama ben gözlerine bakarak anlatarak normal bir ses tonuyla herşeyi açıklayarak anlatırım anında değişir tavrı ve birşeyin yanlış olduğunu anladığında gözüme bakar hayır dediğimde yapmaz o kadar güzel bir duygu ki bu korkmaması ama çekinerek yanlışın ne olduğunu bilmesi
1,497,760 soru
24,466,400 cevap
354,915 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın