0 oy
202 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Adet tarihime göre 5+2 hamileyim burda okuyorum kusan kusana . Bende tık yok maşallah ne bir tiksinti ne bir mide bulantısı sadece akşam 9 10 gibi acayip uyku bastırıyor bide göğüs hassasiyetim var çok . İnşallah hamileliğim devam ederse böyle etsin ya çok mutluyum valla :D bide ara ara kasık ağrım oluyor 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben 9 ay boyunca hiç kusmadim. Herkes farklı geçiriyor. İnşallah böyle devam edersin ki daha bulantın başlamaz. 8 haftadan sonra görüşelim :D
tarafından
Valla inşallah gebeliğim devam ederse böyle geçsin istiyorum henüz keseyi göremediler yeni 5+2 olduk . 1 hafta sonra tekrar gideceğim inşallah gorurlerde hamileliğim devam eder kusarsamda yapicak bişey yok ama kusmayayim ya :D
tarafından
Kız daha ortada kese yok bulantın nasıl başlasın :)
Ama çoğu kişide kusma olmasa bile tiksinti mutlaka olur. Senin çok erken daha zamani var. Hassas dönemin elbet baslicak
tarafından
Ne bliyim benimde ilk gebeliğim hep çevremdeki insanlar ay şundan midem bulandı bundan tiksindim diye dolaşıyordu demek ki naz yapıyorlarmış bu haftalarda onu anlamış oldum :D
-Reklam-
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Herkesin hamileligi bir değil ki daha çok yenisin belli olmaz o 
tarafından
Olmaz heralde yaa inşallah olmazzz :)) sigarayida bıraktım 1 haftadır içmiyorum o çok fazla yediriyor tek skıntım o
0 oy
tarafından
Bende göğüs hassasiyeti bile yoktu sadece uyku çok oluyordu bütün gün yatsam yine de uykusuz oluyordum onun dışında hiç belirti yoktu bende 
tarafından
Bendede çok uyku var demek ki erken belirtilerinden biri bide çok akıntım var böyle değişik
tarafından
Mümkün olduğunca bol su tüket ben 3 litre su içmeme rağmen idrarda enfeksiyon çıkıyordu en az 3 litre su iç sende
tarafından
Evet bide şu acayip susuyorum nedense içiyorum canim
tarafından
Benim 3 litre içmeme rağmen ağzım kuru olurdu
Inşallah sen sağ salim alırsın bebeğini kucağına
0 oy
tarafından

Ayyy hamile misin çok sevindim Gülcan <3 valla bendede hiç kusma olmadı her iki çoçugumda da, ha bire yiyordum hiç mide bulantısı ne yaşamadım, fazla zorlamıcak bebek seni

tarafından
Evet canım.hamileyim :))) valla inşallah böyle devam eder şuan çok yeni daha keseyi bile göremedik ayın 5 inde randevum var bakalım ne olucak umarım devam eder sağlıklı bir gebelik olur
tarafından
Benim görümcem 4 haftalık demiş doktor Kusmaktan tuvaletten çıkarmıyordu kız :D
tarafından
Valla bende bişey yok şuan :D
0 oy
tarafından
11 haftalığım hemen hemen bende de yok ağır uyku var ama gıı bide kalçadan iğne vurdular oturamıyorum ahahah
tarafından
Kıyamam :)) geçmiş olsun ne için iğne yaptılar
tarafından
Düşük riskine karşı kanamam olmadı ama doktor yazdı iğneden korkuyorum dedim gelir gelmez buda bi kıçından yesin kendine gelsin dedi herhalde
tarafından
7. 8. Haftadan sonra bulantı başladı arkadaşlar da hep kız daha erken bi büyüsün rahim genişlesin görürüm seni :DD
tarafından
Allah bağışlasın canım sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah aynı şekilde benimde :)) ayın 5 inde randevum var sanırım 6 haftalık falan oluyor o zaman kese görünür diye tahmin ediyorum . O zaman midemde bulansa hiç kalkamasamda razıyım sağ sağlım doğsun inşallah :))

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,270 soru

24,383,090 cevap

348,885 kullanıcı

...