+11 oy
1,711 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim geldi sabah içeri almadım otomatiğe bile basmadım balkondan seslendim çocukları hazırlayıp aşşağı göndericem dedim aç kapıyı konuşmak istiyorum seninle dedi açmadım yine bahçede ağlamaya başladı çok pişmanım derya nolur konuşalım dedi üst katımda teyze var kızım aç kapıyı içerde konuşun insanlar bilmesinler derdinizi dedi açtım neyse geldi içeri hönküre hönküre ağlıyor ellerime ayaklarıma kapandı ben senin böyle güçlü duracağını bilmiyordum yeniden aşık oldum sana yemin ederim kadınla herşey bitti istersen senide konuştururum dedi benim kimseyle işim olmaz artık yeminler ediyor hanımlar nasıl yeminler ediyor bi taraftan ağlıyor kimse senin tırnağın olamaz ben anladım senin evlatlarımın kıymetini diyor bende tükürdüm yere yala bunu dedim ben kendi tükürdüğümü midem almaz yalayamam senin miden alırsa al yala ben seni affedeyim dedim aradım ailesini gelin alın oğlunuzu ben attık istemiyorum dedim içim soğudu hanımlar istediğim buydu oda oldu affetmiyorum 

48 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Hanımlar çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı desteğiniz büyük bende sağolun iyiki varsınız♥️♥️♥️ telefonum yine dondu cevap verirken kaldı öyle 
-Reklam-
+9 oy
tarafından

Sana helal olsun kuzum gurur duydum seninle<3 kadın gibi kadınsın örnek olsun bu davranışın herkese. Bian korktum sona doğru affetti mi diye ama şuan çok rahatladım. Eminim sende rahatlamışsındır onu öyle görünce. Zamanla daha da iyi olcaksın. Bırak o düşünsün şimdi vursun kafasını dağlara taşlara

+3 oy
tarafından
Ohhh mükemmel bi cevap vermişsin helal olsun. Elalemin karısıyla rezillik yaparken hiç düşünemedi. O sanıyordu ki sen mahvolacaksın onsuz bişey yapamayacaksın sandı. Herzmaan güçlü kadın kazanır sende böyle dimdik durduğun sürece hep kazanacaksın. Hem affetsen ne olcak sürekli acaba yine beni aldatacak mı diye kendini yiyip bitircen. Sonra ilk kavgada sana pişkin pişkin banane affetmeseydin diye cevaplar verecek sonra yine sen pişman olacaktın. Oh bırak şimdi pişmanlığın bin beterini o yaşasın 
+2 oy
tarafından
Helal olsun sana var ya helaaaallll!!! ❤️ O kadar seviniyorum ki boyle guclu duran kadinlari gorunce :) Gurur duyuyorum seninle gururr 
+1 oy
tarafından
Sen tam bir kralicesin gurur duyuyorum seninlere❤️❤️❤️
+1 oy
(14,930 puan) tarafından
Şerefsizlik yapmadan önce dusunseymis beter olsun 
+1 oy
(6,920 puan) tarafından
Daha çok peşinden koşacak canısı gör de bak..

Beter olsun
0 oy
tarafından
Bin beter olsun 
0 oy
(17,848 puan) tarafından
E o kadın kocandan hamile değil miydi
tarafından
Yok artık
(14,930 puan) tarafından
1 haftalık hamileyim felan demişti demj
(17,848 puan) tarafından
Evet hatta erken gebelik testi yapmıştı çıkmıştı.
0 oy
(29,670 puan) tarafından

Affetme sürüm sürüm sürünsün pislik herif

0 oy
(3,102 puan) tarafından
Oh iyi yapmışsın valla bacım tebrik ettim seni
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Afferim böyle dik dur hep kuzum
0 oy
(15,964 puan) tarafından
Daha çok pişman olur oo yaparken sana onları yaşatırken aklı neredeymiss acaba
0 oy
(476 puan) tarafından
Helal sana cnm değerini geç de olsa anlamış
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Ohhh  bnm bile icim soguduu beter olsun  pislik
0 oy
(7,097 puan) tarafından
Beter olsun         
0 oy
(153,137 puan) tarafından
postun sonunu okumadan acaba affettimi dedim inan bana en iyisini yapmissin sen gercekten cok guclu bi annesin hakkinda hayirlisi olsun
0 oy
(1,042 puan) tarafından
O kadar korktum ki okurken sonunda affettim yazmışsındır diye. Burda çok var çünkü söyle dedi böyle dedi yemin etti affettim diyenler. Öyle gurur duydum ki seninle hayran kaldım sana. Bundan sonrasında inşallah çok mutlu olursun
0 oy
(78 puan) tarafından
Yemin olsun helal olsun sana İnşallah hep böyle güçlü olursun ve evlatlarınla huzurla yaşarsın
0 oy
tarafından
Ohh helal olsun sana, ikinizin fotografini atmistin hatirliyorum o tipine guvenerek senin gibi kadini aldatmaya yeltenmesi bile sacma. Iyi olmus daha cok yalvarir sandı ki isi yok gucu yok bana mecbur. Boyle adami kopek ederler iste. Gurur duydum seninle rabbim sana hep hayirli kapilar acsin insallah

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 320 göst.
0 oy
11 cevap 245 göst.
30 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
28 cevap 898 göst.
+3 oy
60 cevap 1,430 göst.

Kategoriler

1,444,469 soru