0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (649 puan) tarafından
3 aylık bebeğimi malesef sütten kesmek zorunda kaldım şimdi size sorum sütümü tamamen nasıl kesebilirim hap kullanmak istemiyorum yan etkileri olduğu için. Şimdiden cevap verenlere teşekkürler. :) 

7 Cevaplar

0 oy
(137,803 puan) tarafından
uuf zor yaa bilmiyom benim sutum kesilmisti
(649 puan) tarafından
Haa işte kendiliğinden kesilsin istiyorum bende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ama nedenn :(((
(649 puan) tarafından
Hiç sorma canım azalmıştı zaten yetmiyodu bende ek olarak mama vermeye başladım. Bu sefer de kabız oldu ikisini karıştırınca yani sadece mama ve ya sadece anne sütü içmesi gerekiyo. E benim sütüm de yetmediği için mecburum diyebilirim 8 saatte anca 60 ml sağıyorum :(
tarafından
Anladım canım en doğrusunu sen bilirsin tabiki. Sütün kesilsin diye de 1 hafta boyunca hiç sağma baya sertleşir hatta baya da rahatsız eder ama 1 hafta sonunda sabah uyandığında bütün süt geri çekilmiş olacak yumuşak olcak bi anda göğüsler. Ama hiç sağma sağdıkça süre uzar
(649 puan) tarafından
Mastit olmaz mı ki öyle
tarafından
Canım valla mastite çevirir mi bilmiyorum benim çok aşırı taş gibi sert olmuştu ellesem sızlıyordu koltuk altlarına kadar acıyordu 1 hafta sürdü sonra geçti mastit olmadı şükür
0 oy
(7,050 puan) tarafından
1 haftaya kadar kendisi kesilir canım dokunma sağma ağrısı oluyo biraz ama ben hiçbirşey kullanmadım yapmadım 1 hafta sonra süt birikmesi kesildi
(649 puan) tarafından
Canım öyle mastit olmaz mı aşırı şişiyor ağrı yapıyor
(7,050 puan) tarafından
Bende şükür olmadı canım
0 oy
tarafından
Nolursa olsun kesme sütünü bak ben saginca 20 ml ya cikiyo ya cikmiyo dogdugundan beri mama ve meme gittik 10 ayda mamayi kestim ek gida ve emzirmeyle 1 yasa geldik azda olsa emzir en azindan yaşina gelsin
(649 puan) tarafından
Öyle yapıyordum hep şimdiye kadar ama kabız oluyo mamadan dedik 4 mama değiştirdik hep aynı 2 gündür emzirmiyorum çocuk günde 2 kere kakasını yapıyo
0 oy
(5,269 puan) tarafından
Canm sagma taki çok şsip agri yaparsa rahatlicak kadar sag heosini degil ben bu sekide mastit olmadan kestim sagmadan mastit olur mafolursun
(649 puan) tarafından
Sağol valla deniycem hemen :)
0 oy
(3,668 puan) tarafından
2 gün hiç verme çok ağrı yaptığı zaman azıcık sağ sonra 3-4 gün daha hiç verme sütün kesilir, ağrıda yapmaz bir anda kesersen çok canın acır
(649 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(89 puan) tarafından
Anladığım kadarıyla kabız olduğu için kesmen gerekiyor bunu doktorumu söyledi acaba cnku anne sütü ve mama alan çok bebek var mamayimi değiştirsem acaba kullandığın mama kabız yapmış olabilir belki de değiştirmişsindir ama..1 hafta yaa gider sütün tekrar birazz ağrı sızı olur
(649 puan) tarafından
Evet doktor tavsiyesiyle karar verdim bu değiştirdiğim 4 mama diyebilirim ve bir tek bu fayda etti ne yazık ki

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 69 göst.
+1 oy
24 cevap 577 göst.
5 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zeynepjdjdjd (211 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 37 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Wdisoo (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.

414,225 soru

12,466,179 cevap

46,900 kullanıcı

Kategoriler

...