0 oy
496 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İki çocuğum var biri 6 yaşında biride 4 aylık. Geçimsizlik ve aldatma da var içinde. Nasıl olur. Devlet çocuklarımı bana verir mi bide babası bakarmı çocuklarına 

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim yardımcı olsun inşallah. Bi bilgim yok. Bilen biri cevaplar umarım. 
tarafından
Teşekkürler cnm
-Reklam-
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Aldatmayı kanitlarsan bence sana verirler çocukları birde senin gelirin varsa yani calisiyorsan
tarafından
Malesef çalışmıyorum
(2,126 puan) tarafından
Anladım canm hakkinizda hayirliis olsun
0 oy
(1,468 puan) tarafından

4 aylık senle ama diğerini  bilmiyrm:ermm:

0 oy
tarafından
14 yaşından küçük olan tüm çocuklar anneyi veriliyor Canım ben oğluma aldım Benim oğlum ben boşandım da 2 yaşındaydı
0 oy
(100 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun Aile mahkemesine başvuruyorsun çalışır durumdaysan bi gelirin varsa aldatmayı kanıtlayan belgen mevcutsa çocukların valeyeti sende olabilir 
tarafından
Malesef çalışmıyorum
0 oy
(28 puan) tarafından
4 aylik cocuk seninle olur 6yasindaki kiz ise babada erkek ise anne kalir diye biliyorun ama 
0 oy
(424 puan) tarafından
Küçük olan sende olur da büyük olanı bilmiyorum kuzum bi de gelirin yoksa zor ikisini de Alman anne baban var mı mahkeme ona da dikkat eder
tarafından
Var ama arkamda olmazlar
0 oy
tarafından
Baroya basvur ücretsiz avukat verir avukatsiz zor Allah kolaylık versin
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Boşanmalar da anneden gelir ve ew istiyorlar diye biliyorum bebek sende kalır da büyüğü bilemedim
0 oy
tarafından
Sana verir çocuklara nafaka bağlanır tabi ki hatta aldatmayı ispat edersen sanada bağlanabilir 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Bi avukata yada yazıhane gibi yer oluyo adliye önünde. Ordan çekişmeli boşanma dilekçesi yazdıriyosun. 150 tlye yazdrdm ben. Eger delilin varsa direk zina davasi aç. Snra pembe bi dava dosyasi ve kimlik fotokopisie aile mahkemesine başvuru yapiyosun. Çocukların velayeti hakimin kararina kalms ama büyük bi oranla sana verilir. Nafaka talep edersin. Eger üzerine bi mal.mulk yoksa avukat da atiyo devlet ücretsiz. Ama davayi açarken 480 tl kadr bi para veriyosun dava sonuclaninca harcanmayan kısmı sana geri veriliyormuş
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Aldatma için elinde delil varsa eğer zina davası açarsın donuna kadar da alırsın. Çocuklarına da bakmak zorunda babanın evinden getirmedin sonuçta sen o çocukları
0 oy
(979 puan) tarafından
Elinde kanıt var mi canim 
tarafından
Var cnm
(979 puan) tarafından
Byuk ihtimal mahkeme  snden yana olur ve sosyal yardimlasmaya  bir konuş avukat veriolar die bliorm ona göre blgi al
0 oy
tarafından
Canım adliyenin önünde genellikle dilekçe yazanlar oluyor oraya anlaşmalı ise eşinle çekişmeli ise tek git boşanma dilekçesi yazdıracaktim dersinnonlar zaten soruyor çocuğu istiyor musun nafaka evi altınları falan diye kendileri senin isteğin üzerine hepsini yazıyor sonra o dilekçeyi alıp adliyeye gidiyorsun orda bir oda var oraya veriyorsun vezneden 400 lira gibi bi para alıyorlar bildiğim kadarıyla sonra 200 geri veriyorlar eğer durumun yoksa çalışmıyorsun da zaten adliyede adli yardım var büroya git avukat talebinde bulun sana 2 hafta içinde geri dönüş yaparlar onlar dilekçe yazıyor onlar adliyeye veriyor sen uğraşıyorsun çocuk içinde çalış veya çalışma 2 Side sana verilir 4 aylık çocuğu asla babaya vermezler aldatma olsa bile 7-8 yaş sonrası için hakim soruyor babada mi kalmak istersin annede mi diye çocukları alması imkânsız
0 oy
(6,198 puan) tarafından
Calissan da calismasan da devlet cocuklari anneye veriyor
0 oy
(679 puan) tarafından
Devlet sana verir ama.yok nafaka alırım.tazminat alırım diye düşünme almicakmissin gibi düşün cunki  işten çıkıyorlar yok sigorta göstermiyorlar filan gelir gözükmüyor ozamanda nafaka hak getire ayrıca çocuklarına bakar diye düşünüyosan çok onada kapılma cunki ne kadar bağlı olsalarda yanında olmayınca illaki çocuklardan da uzaklaşıyorlar ona göre karar ver allah yardimcin olsun 
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Canm cocuklar kucuk sende kalir bence nafaka da baglanir diye dusunuyorum sen bir avukata danis istersen

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 350 göst.
0 oy
4 cevap 256 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 392 göst.
18 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 174 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Gülnurknd (122 puan) tarafından soruldu