0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından
Dün geceden beri akıntım var dün gece çok azdı bugün hastanedeykrn baktım baya vardı doktora söyledim ikili testim vardı doktorum idrar tahlili istedi 3 gün snra cikicakmis dediki Uzan dinlen düşük tehtidi olabilir ama şuan belim karnım basım heryerim ağrıyor korkuyorum ama doktor akıntı çoğalınca gel dedi birşey olurmu çok ağrıyor belim

1 cevap

0 oy
(6,188 puan) tarafından
Agri dinlenince gecmiyorsa hastaneye git.Dusuk riski varsa progestan icmen gerekiyor
(39 puan) tarafından
Doktorum ilaç veriliyor ama genelde etki dışı kalıyor onliyrmiyoruz dedi bu arada bironceki hamileligimde skntiliydi suandada riskli gebelikteyim vede tansiyonum var zehirleme ihtimaline var ama karnım çok agriyor
(6,188 puan) tarafından
Agrin fazlaysa hastaneye git.Oturup akintinin cogalmasi bekleyemezsin sonucta doktorun dedigi zaten basli basina sacmalik agrin varsa hastaneye gidersin.Minik bir akinti bile risk senin icin suan bebek iyi mi degil mi ogrenmeniz gerekiyor.Allah korusun bir sey olsa seni zehirlese sen de canindan olursun.O yuzden bi acile git
(39 puan) tarafından
2 ye kadar doktor kontrolündeydim Bebek kendini göstermiyordu herhangi bir sknti gözükmüyordu bana uzanıp dinleniceksin ağır iş yapmicaksin dedi dinlen dedi ben hiç dinlenemedim biraz dinlenip eğer geçmezse gidicrm
-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 105 göst.
0 oy
2 cevap 168 göst.
10 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Arzu arzu (349 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,459,232 soru

23,930,391 cevap

324,013 kullanıcı

...