Kızlar, ben 24 yasindayim bir yıl once bosandim. Guya ki severek evlenmisdik ama o beni hic sevmemis, ne yazik ki.... 8 aylık bir evlilikti.. Ayrılmak istemiyordum ooooooo kadar ihanet etdi ki bu 8 ayda her gün Yuregimde severek bosandim. Onun hic umrunda degildi. Bosanmak istiyorum dedim ve "eeee git babanın evine " dedi bana..... O surec benim için cok zordu , yüzümü bu hayatda guldurmedi
Simdiyse benimle evlenmek isteyenn bir adam var ama 45 yasinda Esim olacak o varlık o kadar üzdü ki beni...hep cirkin gördü dilinde hep ne kadar cirkinsin oylesin burnun soyle , vicudun soyle dedi. Ama bu 45 yasindaki dedigim insan bana cok deger veriyor. Kendisi bir doktor bense onunla yan yana calisan hemsiresiyim. İki yıldır aynı yerde çalışıyoruz. Onun bana ilgisini hic fark etmedim ama , iki ay once dile getirdi , bense birdaha bunu tekrarlamasini söyledim. O da biraz daha dusun dedi ve dun yine sordu . Yasi benden cok buyuk ama bana karsi cok saygili. Yasini da hic gostermiyor, 36 falan duruyor. Bir çocuğu var ve 7yil once karısı olmus. Evlenelim dedi bana. Sizce yas farki problemmidir?? Sizce pişman olurmuyum??