0 oy
201 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (889 puan) tarafından
Kizlar herkese hayırlı sahurlar 2 3 gündür afedersiniz kabizdim sonra birden ihsal oldum sabah 3 kere falan ciktim lavaboya ama hala midemde hazımsızlık siskinlik var Emziriyorum 7 aylik bebeğim var elimde olan ilaçlar Bigaia var bide pankreatif var bunlardan hangisi iyi gelir gündüz çok midem ağrıyor bide sürekli gaz çıkışı oluyor Yani iftardada öyle çok mideme yuklenlmiyorum ama şişkinlik devam ediyor ve gündüz sürekli gurulduyor akşam Papatya çayı ictim ama siskinlik inmedi hala ishalden dolayımı midem ağrıyor lütfen yaridmci olurmusunz

7 Cevaplar

0 oy
(3,675 puan) tarafından
Bilgim yok

Post uste çıksın 
(889 puan) tarafından
Çok saolun
-Reklam-
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Canım daha önce yaşadın mı böyle bi durum hiç benimde bilgim yok ama ilaçların prospektüsünü okuyup emzirme döneminde içilme durumuna bakabilirsin. Maden suyu da rahatlatabilir ılık tüketirsen daha iyi olacaktır
0 oy
(7,913 puan) tarafından
İsal halinde yapılması gereken tek şey bol bol su tüketip vücudu susuz bırakmamak çünkü sudan götürüyor katı gıdaya çokta yüklenme geçsin diye çünkü vücudun kendini temizliyor şuan. Fazla sürmez merak etme geçecektir
0 oy
(1,174 puan) tarafından
Benm eşim reflü orucu ilaösız tutamıyor mide yanması oluyor cnkü  sahurda gaviscon şurup var onu iciyo iyi geliyor. Ama bilmiyorm hamilelekte icilirmi
tarafından
gaviscon un birsürü cesidi var doktora danışıp alabilir  bende kullandim baya etkili
(889 puan) tarafından
Peki reflu midede şişkinlik yapar mi
tarafından
evet canım yapiyordu bende
(889 puan) tarafından
Tamam canim saolasin
0 oy
tarafından
Biogaia süt sindirimini kolaylastiriyo sende ise yaramaz 
0 oy
tarafından
Rezene icebilirsin cok iyi geliyo aninda rahatlatiyo hem bebegine de faydali sutunden alir. 
(889 puan) tarafından
Saolasin canim ramazandan mi bilmem ama midemde hep bi hazımsızlık siskinlik var
tarafından
Olabilir kuzum ama mutlaka dene rezeneyi :) pakette olanlardan alma aktarcilarda oluyo ya onlardan al
(889 puan) tarafından
Saol canim
0 oy
(679 puan) tarafından
Benimde mide rahatsizligim var emzirirken onlari kullanamazsin sadece cigneme tableti var rennie onu cigneyebilirsin rahatlatir mideni

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 114 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
5 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 60 göst.
12 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Havvakl (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
21 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cennet_9891 (268 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,868 soru

23,671,509 cevap

309,593 kullanıcı

...