0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (723 puan) tarafından
3 aylık bir kedim var tuvaletine öğrettim kumuna yapıyor hep ama bana çok alıştı tüm Pazara kadar gittim halının üstüne kakasını yapmış işemiş çok sinir oldum alışmıştı çünkü bilmiyorum ya böyle yapıyor gece bile uyanıp kuma yapan kedi Bugün de Uyuyordum yeni kalktım miyavlama sesini duydum alışsın kendi diye kalkmadım gitmiş yine işemiş niye böyle yapıyor olabilir bu tuvalet konusu ile nasıl baş edeceğim bilmiyorum canım sıkıldı artık bugün Çünkü dün bir yere kakasını 3 kere de farklı yerlere işemiş sürekli ilgi istiyor ama benim tek işim gücüm kedi değil ki bilmiyorum kızlar ya ne yapacağım süt veriyorum Şu an kendi tabaktan içmiyor biberonla içiriyorum alışmadı

7 Cevaplar

0 oy
(1,196 puan) tarafından
Kardeşim var ne oldu canım
(1,196 puan) tarafından
Bitanem birincisi kumu pisse başka yerlere yaparmış kumun sürekli temiz olması lazımmış birde artık biberondan kessin dedi mamaya başlasın dedi ama markası iy mamayla başlaman lazımmış mesela yaş mama al sütle karıştır önüne koy alışırmış alıştıktan sonra kuru mamaya geçicekmişsin kuru mamayı dirwk verirsen isal olurmuş aşılarınıda yaptır unutma yoksa bir dene bunları
(723 puan) tarafından
Mama yemiyor ki denedim süte  alıştı sürekli süt içmek istiyor.tuvaletiyle nasi basa cikacam kuzum önemli olan o şuan.bana alışkın olduğundan öle yaptgini dsnyom ben ben ilgilemmeyince saliyo her yere.asiri ilgi istiyo mesela böyle olmasi normal mi.
(1,196 puan) tarafından
Kendi bebeğini düşün nasıl ilgi sevgi.şevkat bekliosa oda şuan öyle kendine bağlarmışsın şuan ona anne görevi görüosun fazla ilgilenme mama dene süte alıştığı için yemio mama ver onada alışor
(723 puan) tarafından
Kardeşin öle mi diyor kuzum.bilmiyom walla dünden beri canım çok sıkılyo çok ta seviyom ama çok ta sınır oldum kaç kere tuvaletini yaptı sshiplendiresim var şuan hiç bakasım gelmiyo moralim bozuldu walla. Sonraki zmnlardada böyle olursa sıkıntı işte sürekli böyle yaparsa az daha büyüdüğünde kendi oynamaya falan alısir mi acaba hep böyle olursa isim baya zor. Çünkü spor salonuna falan gidiyodum ben gitmek istiyom yani.boyle olursa evi *** goturcek
(1,196 puan) tarafından
Sahiplenmel isten varsa var canım alıştırır başkası sende ben gibi sabırsızsın heralde:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kedilere süt verilmez kuzum ishal yapar ölüme bile yol açıyor. 
(723 puan) tarafından
Çok küçük daha ne vercem kuzum yemiyo bisi
tarafından
Hayir bak kuzum sakin verme veterinerle konus ozel mamalari oluyor sut kivaminda onlardan vermen lazim
0 oy
(12,245 puan) tarafından
Süt neden veriyorsunki mama alsana 
(723 puan) tarafından
Yemiyo
0 oy
tarafından
Duygunun kocası veteriner 
(723 puan) tarafından
O kim tanimiyom ki
tarafından
Adi duygulu
0 oy
(723 puan) tarafından
Yardım edin ya gına geldi 
0 oy
(25 puan) tarafından
Benimde kedim var biran önce sütü kesip mamaya alıştırın .baştan süte alistirmaniz hata.kedilerde süt ishal yapar sağlıklı değil. Takip edip çiş yapma moduna geçtiği zaman (eşelemeye başlarlar )kumuna götürün .ilgilenmeniz gerekiyor .
(723 puan) tarafından
Eşeleme yapmiyo pek bu kumuna çişini yaparken.kendi yatağının oldugu yerde tuvaleti başka odads olunca gitmiyo biz gelmistr diye goturuyoz arada yaparsa yapiyo.tam ogrenmis sayilmiyo sanırım tuvaletini
0 oy
tarafından
Süt verme ishal yapar canım. Mamasını değiştir sevmemiş olabilir. Kumunu sık değiştir eger pisse yapmaz ayrica sen cok az ilgileniyorsan tepki olarakda yapabilir.
(723 puan) tarafından
Degistiriyom aslında ama daha siklastirayim. Kız sürekli ilgi istiyo öle böle segil.bi  uyutmuyo akşam falan normal mi bilmiyom ya.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 582 göst.
+1 oy
9 cevap 331 göst.
13 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ecrin-Busra (2,603 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 59 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde nefestugce.asaf (860 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 157 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde kbrazhra (1,467 puan) tarafından soruldu