0 oy
635 göst.
Diğer kategorisinde (25,181 puan) tarafından

Kullanan varsa nasıl kızlar kalemi falan almayı düşünüyorum 

Magic water Sihirli

Magic water Sihirli boyama kitabı

5 Cevaplar

0 oy
(12,562 puan) tarafından
O nasıl bisey ☺️
(25,181 puan) tarafından
Kalemin içine su koyuyosun canım boyama kitabı var bide boyadıkça resimler renkleniyo kalem izi falan olmuyo hem başka yerler koltuklar falan. Sonra boyadıgın yerler hava ile temas olunca belli bir süre sonra uçuyo tekrar boyayabiliyorsun
(12,562 puan) tarafından
Benimki o kalemi acar döker suyu hahaha :D
(25,181 puan) tarafından
Hahaha yok kız bşy olmaz:D
(12,562 puan) tarafından
Valla cok feci bisey :D
-Reklam-
0 oy
(940 puan) tarafından
Kaç aylık bebegin  bende alacam da daha küçük 
(25,181 puan) tarafından
1 yaşında canım kalemi çok güzel tutuyo bende almak istedim böyle şeyleri çok sever boyasın dursun
(940 puan) tarafından
Al canım o zaman kalemi nezaman verdin eline
(25,181 puan) tarafından
2 haftadır falan canım. Baktım tutuşu çok güzel normal kalem tutan insan gibi tutuyo nerdeyse alayım alışsın dedm
(940 puan) tarafından
Al canım o zaman:)))
0 oy
tarafından
Bende surda beklim:)
tarafından
Duvarları boyadi benim ki hep canım görsen viyy dersin ahaha
(25,181 puan) tarafından
Hahaha zamanı gelince benimki de yapar diye duvarları silinebilir boya ile badana yapmıştık allahtan :D
tarafından
Bende şimdi ramazandan sonra boyatcam canin
(25,181 puan) tarafından
Şimdiden kolay gelsin cnm çok zor ya badana ben hamileyken yaptırmıştık perişan oldm valla
tarafından
Sağol canım mecbur yapılacak duvarkarim perişan oldu inan :(
0 oy
(543 puan) tarafından
Biz kullanıyoruz güzel oyalayıcı bı kitap kalemin ucu Keçeli kalem ucu gibi arkasından su doldurup kapatıyosun sayfadaki nesnelere sürdükçe renkleniyo geri on dakikada kuruyup eski haline geliyo kalemi çok bastırınca biraz tahriş oluyo hafif hafif yapmak lazım 
(543 puan) tarafından
Her sayfada başka tema olanlar da var çok çeşitleri var kullanışlı bı ürün
(25,181 puan) tarafından
Sağol canım yine bakıcam detaylı sen nerden almıştın. Hepsi burada da 30 tl trendyolda 40 TL aynı kitap
(543 puan) tarafından
Bı tane hediye geldi nerden aldılar bilmiyorum bitanede ben a101den almıştım aylar önce 20ye mi 30a mi ne
(25,181 puan) tarafından
Anladım cnm çok sağol pek fark yok zaten arada
(543 puan) tarafından
Aynen hepsi hemen hemen aynı zaten rica ederim
0 oy
(391 puan) tarafından
Ben kullandım kullanıyorum hala da. Ama 1 yaşında kullanırken oğlum kalemin ucundan az su içmedi söyleyeyim :) o nedenle kaldırmıştım 3 yaşında çıkardım şimdi daha güzel oynuyor tabi. 5 6 kez boyayıp kuruyunca sayfa da kalemde biraz tahrip oluyor ama yine de güzel bir etkinlik kitabı. 
(25,181 puan) tarafından
Benimki de 1 yaşında canım 2 haftadır kalem tutturdum maşallah çok güzel tuttu büyük çocuk gibi benimde aklıma geldi alayım boyasın dedim böyle şeyleri çok sever. Benimki de içerse bende kaldırırım :) sonuçta kalıcı bişey sonraki zaman da kullanır
(391 puan) tarafından
Evet kesinlikle güzel bir etkinlik oluyor benim oğlum 4 yaşında hala severek boyar. Maşallah kuzuma eli hep kalem tutsun inşallah hayırlısıyla
(25,181 puan) tarafından
Sağol teyzesi inşallah inşallah. Bende 4 yaşına geldiği günleri görürüm inşallah :)
(391 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 205 göst.
1 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Mervela (7,496 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,188 göst.
27 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 242 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,694 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 356 göst.
19 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Es25 (4,198 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,741 soru

24,405,273 cevap

350,453 kullanıcı

...