0 oy
104 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (683 puan) tarafından
Kızlar anneler günü geliyor malum anneme kadınlar gününde çiçek yolladım altına kütük kesip üstüne papatya koymuşlar dedi doğum gününde hediye aldım şimdi anneler günü geliyor annem benim ne doğum günümü kutladı ne anneler günümü kutlar sanmıyorum sizce hediye almalı mıyım yoksa almıyım mı Bi yanım al diyor karar veremiyorum ben ilk evli kızıyım kavgalıydık o zaman doğumuma bile gelmedi Bi eşimle gittim garip gariban aklıma bunlar gelince gerek yok diyesim geliyor zamanında bana çok çektirdi ama şuan iyiyiz 

2 Cevaplar

0 oy
(25,214 puan) tarafından
Ben olsam almam
(683 puan) tarafından
Neden almazsın
(17,122 puan) tarafından
Nedenini sen kendin yazmışsın zaten
(25,214 puan) tarafından
Doğumuna bile gelmemiş bundan daha Baska sebep olamaz
(683 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun çok içim acıdı zaten Bi görseydin ağlardın çocuk ağlıyor kalkamıyorum eşim günlerce uyumadı tuvalete bile giderken kaldıracak kimsem yoktu benim
(25,214 puan) tarafından
Ah canım :(
-Reklam-
0 oy
(561 puan) tarafından
Valla bende almam
(683 puan) tarafından
Ben fazla iyi niyetliyim bekler diye düşünüyorum
(561 puan) tarafından
Ne geliyorsa iyi niyetten geliyor canim ama dogum bambaska bişey yani annem olmasaydi nazım kime gecerdi cocoguma kim bakardi annem gibi kim yapardi valla bi anne olarak onu yapmadiysa seni tek basina bıraktiysa bosver kendini paralasanda yaranamazsin
(683 puan) tarafından
Haklısın ya günlerce dışarıdan yemek yedim yemek yapanım bile yoktu çok haklısın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
10 Haziran 2022 Aile kategorisinde Devran.Aras (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 218 göst.
0 oy
1 cevap 115 göst.
0 oy
3 cevap 121 göst.
31 Aralık 2021 Aile kategorisinde Ozlemz (17 puan) tarafından soruldu

407,873 soru