0 oy
82 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (801 puan) tarafından
Doktorun dediğine gore 6haftalik hamileyim bugün öğlenden beri idrar yerinde yanma ve yapmama rağmen 2 dakka geçmeden sanki yine varmış gibi hissediyorum. Bilgisi olan var mı enfeksiyon mu acaba. Bide doktor bana 2 hafta sonra gel dedi yasağa denk geliyor gidebilir miyim ki acaba sağolun şimdiden kızlar 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Büyük ihitml enfeksiyn flndr cnm çünkü bi ara benmde öyle oluyodu yapınca yanıyodu ve iki dkka da bir geliyodu yasakta benmde doktor kontrolüm var gidiliyor cnm bi sıkıtnı olmuyor bende gidicm çünkü
(801 puan) tarafından
Bunun için izin kağıdı falan gerekmiyor mu peki
tarafından
Hayır gerekmiyor gebeyim doktor kontrolüm var gitmem lazm desen bırakıyorlr
tarafından
Eğer randevu alırsn sana gelecek mesajı gösterirsen öyle daha kolay bırkyrlr biz hamilelere bişi demiyolr
-Reklam-
0 oy
tarafından
Enfeksiyon canim gecen bende öyle idim gecti cok sukur
(801 puan) tarafından
Doktora mi gittin ilaçla mi geçti caniml
(58 puan) tarafından
Kizlar son adet tarihimi bilmeden doktora gitmistim 5 ocakta doktor 8 hafta gorunuyor dedi dogumu 17 agustos dedi ben suan son adet tarhimi bilmiyorum 8 hafta once su 10 Kasim gorunuyor oyle mi 9luyor usg gosteriyor mu son adet ilk gununu acaba yardimci olurmusunuz en son hatirladigim bir onceki ay 8 ekim adet tarihimdi Kasim ayindakini hatiralayamiyorum ysg gosterirmi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Asenat_m Hersey (650 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 154 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.
31 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde zeyyuns (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 80 göst.
27 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Filizsena (93 puan) tarafından soruldu

409,359 soru

12,303,528 cevap

38,518 kullanıcı

Kategoriler

...