Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_bf710fbf523af7a52ccd0525f324a584, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Nutella kodunuz var mi?-Alışveriş-Hediye
0 oy
85 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (2 puan) tarafından
Eğer kullanmiyorsaniz nutella kodunuz varsa bana verebilir misiniz lütfen? Kavanozun kapağında yazıyor kod.

2 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Sırf kod için hesap açıyorsunuz pes yani yooookkkk
(2 puan) tarafından
Bu sizi niye rahatsiz ediyor. Bu kadar mı mutsuzsunuz? Üyeliğim yoktu ihtiyacım okdugu için yeni uyelik actim. Size mi soracaktım. O kötü kalbinizi uzakta tutun. Insanlar sizinle muhattap olmak zorunda değil. Verin diye zorlamadım. Ricada bulundum.
tarafından
Gayet mutlu biriyim şükürler olsun . Burası anne bebek platformu şifre platformu değil. Kalbim iyidir şükür tanımadığın insanlar hakkında ön yargi dağıtarak kimin kalbi kötü orta da
(2 puan) tarafından
O zaman kendiniz gibi kişiler ile karşılaşmanız dileği ile. Zira sizi zorlandığım bir sey de ters cevap verecek kadar iyi kalpliyseniz umarim hiç yardıma ihtiyacınız olmaz. Çünkü insanlar sizden küçük bir iyilik rica eden kişilere karşı pes diyecek kadar tuhaf. Neyse herkes kalbinin ekmeğini yer. Mutluluğunuz daim olsun‍♀️
tarafından
Yardım dediğiniz alt tarafı bir krep tavası çok da bu kadar dillendirilecek birşey değil Nutella olayı. Teşekkür ederim siz de aynı şekilde
(2 puan) tarafından
Sizin her seyi alacak maddi gücünuz olabilir. Ben öğrenciyim. Anneme doğum günü hediyesi olarak para harcamadan bir şeyler almak için çabalıyorum. Neyse ben kendimi size, sizde kendinizi bana anlatamayacaksınız. Hoscakalin‍♀️
tarafından
Özür dilerim bilmiyordum böyle olduğunu bazıları sırf şifre için geliyor o tarz sandım yoksa vehde bir anneym anne deyince akan sular nasıl durur çok iyi bilirim
tarafından
2WTJHN2F annene benim de katkım olsun tekrardan kusura bakma
(2 puan) tarafından
Ben de özür dilerim. Biraz gereksiz yükselmiş olabilirim. Ama siz ters çıkınca biraz ben de sinirlendim. 2 tane açık üniversite okuyorum. Senelik 2500 lira harca veriyoruz. Annem hediyeye para verince gerek yok diye kızıyor. Ben de bu sekilde halletmeye çalışıyorum. Niyetim kötü değil. Kod bulur muyum diye bakınirken site dikkatimi çekti. Bir ihtimal şansımı deniyim dedim. Allah bağışlasın bu arada
tarafından
Bilmiyordum canım ben senin hatan yok hiç bazen öyle insanlar geliyor ki inan sırf bunun için durumu da iyi bunaldık inan bende biriktiriyorum ama kaç gündür bu kapağı girmeye üşendim sana kısmetmiş:) inşallah alırsın annene tavayı okuyup iyi bir yerlere gelmen ona en büyük hediye olur Rabbim yüzüne gülsün inşallah ♥️
(2 puan) tarafından
Ama beni utandırdınız simdi. Kendiniz de siteyi kullanıyormuşsunuz lütfen siz kullanın kodu. Ben kullanmayan kişilerden istiyorum valla billa
tarafından
Yok canım sen gir kullanmazsan darilirim benim için önemli değil annene katkım olsun yeter ki ♥️♥️♥️
(2 puan) tarafından
Gerçekten çok teşekkür ederim. Söylediğim şeyler için de özür dilerim tekrar. Allah size de daha çok versin. Hep böyle gereksiz yükselip sonra mahcup oluyorum.
tarafından
Sen değil ben özür dilerim canım suç benimd ilk ben yazdım anlamadan etmeden güzel günler de kullansın insalah annen
(2 puan) tarafından
Tekrar teşekkür ederim. Inşallah yaptığınız iyilik karşınıza hiç ama hiç beklemediğiniz yerde çıkıverir. İhtiyacınız olan her ne varsa daha aklınızdan geçmeden gerçek oluverir. Çocuğunuz da sağlıklı ve her daim sizi düşünen bir birey olur. Sizi kırdıysam da hakkınızı helal edin.
tarafından
Allah razı olsun canım benim kirilmadim helali hoş olsun inşallah sen kusura bakma ♥️
(2 puan) tarafından
Kendi kullanacağınız kodu bana verdiniz nasıl kusura bakiyim zaten. Cok mutlu ettiniz beni cok
tarafından
Olsun canım senin için daha önemli yine alırsan atarım ben sana ♥️
(2 puan) tarafından
Aglaticaksiniz beni. ❤❤ Allah razı olsun
tarafından
Cümlemizden kuzum ♥️♥️♥️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kizzz bugün 3 kavanoz attım ne veriyor ki :D yarın alışverişe gidecem alırsam atayım :D
(2 puan) tarafından
Suan kalbim çıt  misal 20 kavanoz birikince tava kazaniyorsunuz. Nutella uygulamasını indirin sürekli nutella alıyorsanız

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 160 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Nemide (43 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 43 göst.
19 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hafsaa (810 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
10 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hirammm (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
3 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysima42 (0 puan) tarafından soruldu

413,925 soru

12,458,939 cevap

46,603 kullanıcı

Kategoriler

...