0 oy
443 göst.
Diğer kategorisinde (11,419 puan) tarafından
Saat olmus gece yarısı sokaktaki karsı komsu ve caprazdakiker coluk combuldak maskesiz sokakta sohbet ediyorlar sese mi yanayım bu insanların bu haline mi bilemedim. Ramazan mubarek polise de sikayet etmek istemiyorum gecen ettik gelene kadar girdiler içeri bir sey olmadı buna cahillik mi desem görgüsüzlük mü desem ne desem bilemedim. Bursa nın isim vermicem semt olarak hiç hos olmayan bir semtinden buraya tasınmıslar ama hala orada oturuyor gibi yazıyorlar uyum dahi yapamadılar corona bunlar yuzunden fıldır fıldır. Napayım bacılar Allah askına polisi arıyordum tek tek girmeye basladılar polis gelene kadar yine girecekler yine bir halt olmayacak

7 Cevaplar

+1 oy
(2,447 puan) tarafından
Fotoğraf cekebiliyorsan çek HES uygulamasından gönder kişileri de belirterek
(11,419 puan) tarafından
Oyle birsey oldugunu bilmiyordum isim soyısım olarak tanımıyorum
(2,447 puan) tarafından
Apartman ismi tarifi ver bence kuzu bir de çıktıkları saati de yaz belki yarın tekrar çıkarlar hemen gönderirsin. Şimdi girdilerse bisey çıkmaz
(11,419 puan) tarafından
Yarın cıkıp kavga etmeyeni de ne yapsınlar. Balkona cıkıp bir laf atacaktım da Kocam yapma bosver bulasma dedi
(2,447 puan) tarafından
Hiç bulaşma canım ya ara polisi çıktıları an hes uygulamasından da gönder. Boyle zihinli çok maalesef bak beyin bile diyemiyorum :D
(11,419 puan) tarafından
Aklıma gelmedi foto cekmedim simdi girdiler ama elbet Yarın gene cıkar lar o zaman ilk foto cekcem hatta buraya da atayımda ifşalansınlar =)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Molotof at kökten çözüm 

Utanmalari da yok
(11,419 puan) tarafından
Saat kac korona yo gectim banane görüşmem etmem kendileri hasta olacaklar ama sesten durulmuyor
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Ben bugün aradım gelmedi bile. geceye kadar oturdular. Bunlar kör cahil.
(4,659 puan) tarafından
Biliyorum ama dağılıyorlar bari.
(11,419 puan) tarafından
Ben yarın bir kara murat gibi dalayım da aralarına bak nasıl dagıtcam onları ay ne cahil ne görgüsüz insanlar ya ne sokakta bagıra bagıra sarkı soylemeleri bitti ne komsuculukları
(4,659 puan) tarafından
Kiz geçen 10 11 yaşlarında bir grup oluyodu ama her gün burda bi bagirmalar bebegim uyumuyordu eşine dedim dedi su dök kiz döktüm benle kavga ettiler gittiler 20 çocuk geldi hepsi marketten su almış eve baskın yapıcaklar simdikiler bi tuaf anam bize burda oturmayin deseler mahalleye gelmezdik
(11,419 puan) tarafından
Bak sen dikine solucanlar işte artık aile terbiyesi kalmadı
(4,659 puan) tarafından
Aynen öyle valla.
0 oy
(3,836 puan) tarafından
kiz etsende birsey olmuyooooor. esim daha bugün şikayet etmiş polis geldi herkesi gordu sen mi neyse onu çaldı devam etti yoluna sonuç kocaman bi 0. 
(11,419 puan) tarafından
Aynen oyle yazsana 3000 er binlira da göreyim façalaronı
(3,836 puan) tarafından
yok kuzum ya ona bile zorla geldiler. neyse yazacak çok şey var da artık yoruldum yani adalet madem var ilahi olarak da Rabbım göstersin inşallah.
(11,419 puan) tarafından
İnşallah canım.
0 oy
(255 puan) tarafından
Yıldırımlı olduklarına yemin edebilirim ama ispatlayamam :))
tarafından
Tam olarak bu yorumu arıyordum sjjznsnsnndkd :)
(11,419 puan) tarafından
=)) ıspatlamana gerek yok oradan gelmişler
(255 puan) tarafından
Herkes nasıl da biliyo ama :))
0 oy
(5,490 puan) tarafından
Olan bize oluyor. Bu gün eşimin bi karabasını instada gördüm cümbür cemaat toplanmış iftar ediyolar. Yan komşum dün misafir çağırmış eşi yeni korona atlattı bide. Hepsini toptan şikayet edeceksin HES uygulamasına, atacaksın fotoğrafı cezayı yiyecekler
(11,419 puan) tarafından
Yesinler ya vallaha
(5,490 puan) tarafından
Kesinlikle sonuna kadar hak ediyorlar
0 oy
(198 puan) tarafından
Bursa'da ki böyle insanlar yüzünden gitmek istemiyorum köyüme bizde pozitif olduk ve 10 gündür karantinadaydık daha dışarı çıkmadan 20 gün yasak geldi 1 ay evde olucaz 
(11,419 puan) tarafından
Ben hep karantina da gibi davranıyorum markete bile cıkamıyorum getirden istiyorum
(198 puan) tarafından
Aynen aynen ama ara sıra sahile gidiyoduk 1 saat durup eve dönüyoduk onun haricinde ne AVM ne başka bi yer aylardr görmüyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 332 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 500 göst.
8 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzu3542 (258 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
2 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 570 göst.
8 Eylül 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

403,854 soru

12,098,863 cevap

36,408 kullanıcı

...