0 oy
126 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (77 puan) tarafından

image

Selam kizlar 36hafdalik hamileyim 2ci hamileliyim 1ci dogusdan sknra karnimi sarmadigim icin karnim kaldi 2ci dogus sonrasi korse aldim dogusdan hemen sonra giye bilirmiyim ?bi faydasini goren oldumu

3 Cevaplar

0 oy
(6,187 puan) tarafından
Bu korse iyi degil ve korseyle gobek gitmez.Saglikli beslenip,spor yapman lazim
(7,791 puan) tarafından
Canım kadının demek istediği farklı birşey ve korse işe yarar
(6,187 puan) tarafından
Korse ise yaramaz.Rahim eski haline dondukce gobek iner.Eger gobek sarkmasi yasiyorsa ya cok yediginden ta spor yapmadigindan ya da genetiktir.Korse takmadim ama gobegim yok cunku dogum sonrasi sureklibyenedim ve sezaryanli olmama ragmen ertesi gun kalkip evini temizledim.3.aydan sonra da spora basladim.Kadininda dediginianladim
-Reklam-
0 oy
tarafından
bende bu tarz almayi dusunuyorum ilkinde bende tam olarak giymedim ben yanima alicam hastanede giyebilirmiyim bilmiyorum ama en azindan bir kac gune giyilir diye dusunuyorum sonucta gobek de bir agri olmuyor.. ayrica korse toparlar canim toparlamaz diyen olmus ama bende de biraz var.
(77 puan) tarafından
Evet canim bende hemen dogum sonrasi takmak isdiyorum ama sakincali olurmu bilmiyorum
tarafından
yok ya olmaz sanmiyorum sezeryan dogumu yapan bir yakinima doktoru hastaneye korseyi getirmeyi unutma demisti o gun giymisti. yinede bir sorarsin olmaz derse bir kac gun sonra artik
0 oy
(5,481 puan) tarafından
Ben kullandım normal doğumdu, çok da faydası olmadı,  kiloları tamamen verdim o ayrı tabi

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 81 göst.
1 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde MeryemF34 (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 76 göst.
29 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anka (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 67 göst.
26 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Poncikhanim (1,576 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 80 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde Toprak48 (590 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,685 soru

23,653,972 cevap

308,614 kullanıcı

...