Hiçbir mal varlığımız yoktu ben başvuru yaptığımda ve benim evin içinde ne halde olduğumu devlette bilmiyor bunun için devlete suç bulamam hiçbir ülkenin yapmadığını yapıyor. Eşim işsiz ben işsiz düğün olduktan sonra kaldık evde başbaşa ne ben iş bulabiliyorum ne eşim bulabiliyor takılan paraları ceyrekleri bozdurup da gecindik çok şükür Allah kimseye muhtaç etmedi. 1000 TL'lik yardıma başvurudan birkaç ay sonra bir baktım para PTT hesabıma yatmış. Gittik çektik eşimle. Ne devletin içinde tanıdığım var ne torpilim ne bir şeyim. Söylemler yorumlar çok yanlış. Esnafa destek kredisi , emekliye ikramiye , halka para yardımı , erzak yardımı yapıldı o kadar. Haluk Levent e başvurdum gıda için. 2-3 ay sonra çıktı geldi koli. Üniversite mezunuyum kimsenin işsiz kalmaz dediği aşçılık mezunuyum işsizim iş bulamiyorum çünkü herkes kendi tanıdığını istiyor yanında işverenler sigorta yapmıyor verdikleri paralar komedi filmlerine konu olur. Evet para yardım çıkmayabilir ben bunu Erdoğan a devlete baglayamam 80 milyon insanız hangimizin evine gelecekler ? Virüs bir yandan , diş ülkelerin ekonomi oyunları bir yandan yine iyi idare ediyor devlet helal olsun. Malı mülkü olup para alanı izlemeye devam etmek yerine şikayet edebilirsiniz. Şimdiye kadar yatırılan para geri alınır. Her şey çaba çaba çaba. İnsanoğlunun gözü açsa mal varlığını bir başkasının üzerine yapıp her şeyden faydalanıyorsa bunda devletin bir suçunu göremiyorum ben. Haksız kazanç saglayanlari da şikayet edin mal varlığı üzerine kayıtlı olmasa bile mahallede ki herkes biliyordur bir şikayete bakar. Araştırılır bulunur.