0 oy
138 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (67 puan) tarafından
Ya hic uyuyamiyorum surekli kalkiyor mama da iciyor emiyor da acliktan da degil artik geceleri kesintisiz yatmasi gerek cok uykusuz kaliyorum ne yapmalıyım

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dua açabilirsin mesela benim Prematüre bebeğim var şu anda 6,5 aylık 7 aya girecek ben o küvezdençıktı çıkalı sürekli ilahi ve dua açıyorum ve uyku düzeni var zaten şu anda daha yeni uyandı benimle birlikte gece yatar 20.30 9 gibi 9.30 gibi onu bul durmam üçü de aynı şekilde Aslında öyle üç çocuğum da öyle 10 yaşındaki oğlum bile öyle 10.11 dedi mi yatar Yani 11'i bazen Bulur çünkü ders çalıştırmak zorunda kalırız Ona biz yani çocuğun Uyku düzenini yapman gerekiyordu ilk etaplarda uyumuyorsa mesela severek Ne bileyim göz teması kurarak onunla konuşarak kitap okuyarak böyle şeyler deneyerek çocuğun uyku düzeni yapabilirsin geceleri En azından gündüzleri de belirli saatlerde şöyle bir iki saat uyumasını sağlayabilirsiniz O zamanı düzene girer
(67 puan) tarafından
Belki de gec kaldim ayakta sallanmadan uyumuyor
tarafından
Yok kız niye geç kalırsın Bundan sonrasını bak Hem anlamış olur Seni hem de biraz sana cilve yapar ama sen bunu düzene sokarsın ya o senin çocuğun sen onu eğitiyorsunuz sonucunda onun kolayını bulursun sen canını sıkma
-Reklam-
0 oy
(3,277 puan) tarafından
Dis dönemi yada atak haftası olabilir 6,5 aylıktan belli uyumuyor uyku eğitimleri denedim neler denedim yok hala uyumuyor kafayı yememe ramak kaldı memeden kesicem artık emzik gibi kullanıyor beni 16 aylık şuan
(67 puan) tarafından
Dis olabilir
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Hiç sorma bızde 8 aylık inankı yarım saate bır klkıyır emzdryırum da ha bire artık şişecek dyorum sabahın 6 7 gbı kalkıyor 
(67 puan) tarafından
Vallahi ya oruc olunca daha da zor
(6,046 puan) tarafından
Bnnm kız dişte çıkaryor brazda ondan huzursuz
0 oy
tarafından
Instagram da İrlandalı anne var 8 aylık bebek için uyku tablosunu bul ve uygula canım aynı o şekilde
(67 puan) tarafından
Sagol canım bakacağım
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(135,452 puan) tarafından
haftaya 15 aylik olcak halen kesintisiz uyku yok
0 oy
tarafından
Alışkanlık ta yapiyolar cnm benimki 6aylik 12de uyanir 2de uyanir 4de uyanir beste uyanir 6uyanir ve bi daha da uyumaz.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 69 göst.
17 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 95 göst.
0 oy
1 cevap 113 göst.
14 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde selindrn (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 452 göst.
26 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aysedem (535 puan) tarafından soruldu

411,085 soru

12,373,819 cevap

42,651 kullanıcı

Kategoriler