0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından
Kizlar 1 yasinda kizim var birakcam kimse yok esimm cakisiyor dun a 101 gttjk almadilar baska alan market varmi esim gec cikiyor markete yetisemiuor npsam acaba

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nie almadilarki ya . Yani bebek o daha kesin 18 yaş alti kuralindan almamislardir. Sanirim 2 ile 4 arasindaydi onlarin serbest saatleri
(72 puan) tarafından
Yok cnmm dirak yasakmis hata sitenin fisarina bile cikarsak bebekler ceza yersiniz dediler 1 yasiandki kizi nereyi birakcam yan tarafda market var cok pahali  orda almak istemiyorm
tarafından
Canm a101 in uygulamasini yukle eve teslimat yapiyolar bilgin olsn
(72 puan) tarafından
Kartimda yokki nakit var canm ama
tarafından
Sanirim nakit odeme şok ta var şok u indir canm o zmaan ins getirirler madur olmamis olursun
(72 puan) tarafından
Saol cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Markerticeden rica et canım durumu izah et
tarafından
Kötü olmuş canım ya
(72 puan) tarafından
Ayenne  valla calisanlarda tepki vriyir hide niye geldiniz bebekle diye vicdanda kalmams
tarafından
Mecbur olunca napcam deseydin sanki biz meraklıyız cok
(72 puan) tarafından
Aynen vala bitseydi bir zkmm usandk artk cdden
tarafından
Biteceği de yok hiç
0 oy
(4,857 puan) tarafından
Tamam da marketlere çocuk alınmayacak diye hiç kimse bı açıklama yapmadı ne alaka.yani almamak 
(72 puan) tarafından
Yasakmi valla bebegide gordu israr ettik almadilar nsl gtcem bilmiyorm ya  bugub grnr bir gidip bime girim bu sefer
(4,857 puan) tarafından
Kız cikissaydin keşke 101 dekilere nereye bırakın çocuğu kapının önündeki kalsin faan hiç dinlemez girerdim vallahi . Bim de dene bakalım ne dicekler
(72 puan) tarafından
Bugunde bime gtcem oda aynisiydi dun
0 oy
tarafından
Bende bunu soracaktım. Bugün markete gitmem lazım kızım 4 yaşında alamazlar mı ya. Dün çocuğuyla markete giden oldu mu aldılar mı?
(72 puan) tarafından
Canm dun  bimde almadi a 101 insna bebegini nereye birakcak anlamiyotm ya gene buhun gtcem
tarafından
Millet çoluğuyla çocuğla tatile gitti sahillere indi biz ihtiyacımız için markete gidemiyoruz. Saçmalığa bak.
(72 puan) tarafından
Aynrnr gereksizlrr serbest
0 oy
tarafından
Dün ben gittim bime ve hakmar markete gittim 2sinde de sorun olmadı sormadılar bile
(72 puan) tarafından
Bnde bime gtcm sansimi denim bi
tarafından
Hem taşımak için hem bırakcak kimse olmadığı için mecbur götürdüm haftalık alıyorceşim parayı mecbur haftasonu yapıyorum alışverişi..anlayışlı olmaları lazım
(72 puan) tarafından
Bnde gtcem artk gwne bakalim ne olcak
0 oy
tarafından
Bende birazdan çıkmayı düşünüyorum 6aylık oğlumla beraber evdede kimse yok nasil yapıcaz inşallah alırlar
(72 puan) tarafından
Cnm alirlarsa yazarmisn
tarafından
Tamam canım yazarım
tarafından
Şoka girdim aldılar
(72 puan) tarafından
Sokda 10 dakka suruyor biraz gtsem ceza yermiyim korkuorm cnm uaa
tarafından
Niye ceza yazsınlar keyfi gitmiyorsunki ihtiyacin için gidiyorsun
0 oy
(80 puan) tarafından
Köpek gezdirmek serbest çocukla dışarı çıkmak yasak. Yersen.. yeter artik bizi ***** yerine koyuyorlar bende çocuğumla yalnızım 16 aylık bırakacak kimsem yok 21 gün hic bi markete giremicem taş kemiririz artık
(72 puan) tarafından
Valla dun motelim bozulfi yan tarafada bakal var ama cok pahaliya 10 tlik dey 20 tl ztn gecim zor pahali almak istemiyorm  bitseydii zkmmdan kurtulurduk

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 127 göst.
1 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde CEYLAN BILGI (118 puan) tarafından soruldu

405,933 soru

12,167,507 cevap

36,631 kullanıcı

...