Atakum da yapmışlar görünce çok duygulandım hala merhametli insanlar varmış bir kez daha görmüş olduk
Çok güzel bir düşünce. Allah razı olsun iyi insanlardan. Benim abimde manavında poşet poşet meyve hazırlamış ihtiyacı olanlar gidip direk alıp çıkıyor Allah sana daha çok versin inşaAllah abi dedim. Ve alırken kendilerini mahçup hissetmesinler diye kapıya fln bırakmamış içerde bi tezgahın üstüne koymuş çok mutlu oldum yengem anlatınca. Hatta dedim dışarda olsa görseler fln abimde dediki dışarı ihtiyaç sahipleri alsın diye yazıp koysam bi çok insan çekinir utanır almaya ama böyle çoğu durumu olmayan komşularından fln duyup gelip içeriden poşeti alıp gidiyor, dışarıdaki insanlar farketmiyor dedi çok güzel düşünmüşsün abi dedim. Dünyadaki tüm çocuklar eşit yaşasa keşke diyor Rabbim sana inşaAllah daha çok verir abi dedim. Gerçekten çok güzel bir hareket Allah razı olsun tüm yapanlardan..
Vay be helal olsun
Bu yurtdisinda cok yayginmis türkiyedede birçok yer ozellikle buyuk marketler yapmaya baslamis. Çok ince bi dusunce
Anam bizim mahallaedeki manav samsundanmisin
1,493,605 soru
24,403,135 cevap
350,298 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın