Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
dogum gunu kaynana sorunu
0
oy
304
göst.
1 Mayıs 2021
Aile & Aşk
kategorisinde
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
soruldu
kizlar dune kadar kocam ailem gelmesin diyordu simdi ne zaman koye gidiyoruz diyor. annesi demis koye gelin torunuma altin kupe takayim bende takan bebek olunca takardi. sirf senin akrabalarin gorsun diye bebeyimi kimseye malzame yapmam.. kizima hamileykende diyordu takcam oldu bir seyde almadi. simdide dogum gunu var bizde gelelim diyorlar. ya biz bayadir sizinle konusmuyoruz. ne yuzle geliiyosunki. bir kere aradin torununu sormadin simdi oglunami gosteriklik yapiyosun.. ne yapacam ya. ben hepsini watsapdan engellemisim konusmuyorum. bide senim oglunun evi yok ki nereye geliyosun.. ben annemgilin evinde yapacam. annemgilde onlarla konusmuyor. zaten nasil gelecekler ya. of. hic dogum gunu bile yapmak istemiylrum artik
dogumgunu
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
+2
oy
1 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
İyide senin annengil ailede onun annesigil aile değil mi, lütfen ayrımcılık yapmayın ya, annemgilde yapacam edecem diyorsun, şahsen eşinin yerinde olsam çok kırılırdım sana
1 Mayıs 2021
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
canim bemim benim anmem babam gelmesinler diyorlar. cunki onlarin evi bide baba annem vefat etdi bir kere olsun arayib bassagligi vermediler cenazeyede gelmediler
1 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Orada ayıp etmişler tabikide
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
1 Mayıs 2021
kediterbiyecisi
(
1,502
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşin konuşmak istiyorsa konuşmak zorundasın karışma seni ilgilendirmez engelledim ettim demekle olmuyo aile işte
1 Mayıs 2021
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
esim konussun ama eve gelmesinler. ben konusmak zorunda diyilim kac aydir zaten komsuuyor. gidib gorusuyorda bir sey demiyorum zaten. ama annemgilde eve gelmelerini istemiyorlar. e ne yapiayom ben
1 Mayıs 2021
kediterbiyecisi
(
1,502
puan)
tarafından
yorumlandı
Kendi evinde yaparsın doğum gununu annen istemebilir ama sen mecbursun görüşmeye eşin annen bu eve gelmicek diyebilir mi samimi olmazsın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mayıs 2021
Aydanm
(
6,187
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen engelleyebilirsin ama kocanin annesi o konusacak tabi
1 Mayıs 2021
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
o konussun ama gelemezler cunki annem babamim ebi
1 Mayıs 2021
Aydanm
(
6,187
puan)
tarafından
yorumlandı
Eee tamam sende evinde yap.
1 Mayıs 2021
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
benim evim yokki
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mayıs 2021
Aser2135
(
4,692
puan)
tarafından
cevaplandı
Annenlerde yapacaksan bide kayinvalidenlerde ufak ayrı bir doğum günü yap bazen onların torunu olduğunu unutabiliyoruz yapmayın böyle
2 önceki yorum göster
1 Mayıs 2021
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
haklisim qaliba. ne bileyim kizimin kalbinde rahatsizligi var. onu bile ilginmemisler. bu iinsanalr torununu 2 kere gormus bir kadin ne diye torun meraklsi cikdi bir anda
1 Mayıs 2021
Aser2135
(
4,692
puan)
tarafından
yorumlandı
Boşver kuzum sen Allah rızası için yap ama yine kendi koyduğun kurallar eşliğinde ne taviz ver ne de eşini tamamen yok say annenlerde artık konseptli falan yapacaksan yap kayinvalidenlerde de bir pasta aldır bu kadar kafi de bide annenler onlara hizmet etmesin yarın öbür gün dersin ben herşeye rağmen iki doğum günü kutladım
1 Mayıs 2021
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
cok zor bir durum gercekden ben bir az kinli biriyim biri ya vardir ya yokdur benim icin. sevmediyim insana gulumseemem. biri benim icin ya var ya yok
1 Mayıs 2021
Aser2135
(
4,692
puan)
tarafından
yorumlandı
Emin ol bende öyleyim nefret ederim aynı ortamda bile oturmak istemem ama eşim için bazen bazı şeylere katlanmak gerek diye düşünüp yenmeye çalışıyorum
1 Mayıs 2021
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
cok zor bir kadin icin gercekden bu durum..
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mayıs 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Biraz ağır olacak ama kırk kere de o...pu olsa ana anadır gecemezsin. Sen nasıl ailenden gecemiyorsun her şeyi onlara hak görüyorsun kavga edip barisiyorsun aynı şey eşin içinde geçerli. Bakarsın doğum günü sayesinde sorunlarınız düzelir her şeyde bir hayır var. Bende çok şey yaşadım ama eşini seviyorsan ailesine de saygı göstereceksin bu böyledir.
1 önceki yorum göster
1 Mayıs 2021
Nurdaan
(
173
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım anneden babadan vazgeçilmez her ne olursa olsun annenlerde yapmak yerine kendi evinde yap gelmek isteyen gelır küste olsalar ya da hiç yapma bişey kaybetmezsin eşinlede kötü olmamış olursun
1 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
E onlar öyle diye sen neden düşüyorsun seviyelerine ? Ailene de söyle onlar öyleler biz öyle değiliz farkımız olmalı gelsin insanlık görsünler de o zaman. Bilemezsin sonuçta belki bu doğum günü hepinizi bir araya getiren son şeydir dünya geçici ölüm ani.
1 Mayıs 2021
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
tamam canim hakisin qaliba.. esimde mutsuz olmaz. o zaman. babam gelseler ben asla konusdurmam diyor. ik arada kaldim gercekdrn
1 Mayıs 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Sen ara babanı çünkü biz de çok fazla sorun yaşadık babam eşimin babasıyla konuşmadı annem de aynı şekilde ben aradım ailemi biz böyle değiliz onlar gibi değiliz farkımız kalmadı dedim sende konuş ailenle sonuçta herkesin yetişme şekli de büyüdüğü yer de farklı. Kimse kimseye uymaz ama yapılanlar bize uymuyor diye de kendimiz olmaktan vaz gecemeyiz.
1 Mayıs 2021
nerminin annesi
(
1,166
puan)
tarafından
yorumlandı
canim bababmgil bemi vermiyorlardi kendim isteyerek evlendim yani. o yuzden sevniyor. bir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
11
cevap
289
göst.
Doğum gunu kaynana eviiii
24 Kasım 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
alya58
(
86
puan)
tarafından
soruldu
dogumgunu
0
oy
5
cevap
183
göst.
Yarin kizimin dogum gunu pasta disinda ne yapmalıyım
2 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Yildizsumeyye
(
1,102
puan)
tarafından
soruldu
dogumgunu
kizim
0
oy
12
cevap
258
göst.
yarin kizim dogum gunu toplam 20 kisi olucaz
8 Mart 2024
Diğer
kategorisinde
Dilankaya
(
1,007
puan)
tarafından
soruldu
dogumgunu
menu
0
oy
17
cevap
416
göst.
Esimin dogum gunu pastasına ne yazdırsam?
1 Mart 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
dunyali _birisi
(
302
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
dogumgunu
tavsiye