Kimsenin hiç bir şeyine karışmadim çok vicdanlı bir kızım ben. Kötü bir şey görsem oturup ağlarım hasta bir bebek görsem oturup ağlarım üzülürüm. Halamın durumu yok diye çok muhtaç diye bu sene bir sürü filtre topladım halama. Ben aç susuz birini görünce dayanamam. Bizim orda çadırda yaşayan doğulular var çocuklarina bir sürü yep yeni kıyafet verdim ben çok vicdanlı bir insanım. Belki dört dörtlük iman edemiyorum ama kalben Allah'ımin varlığına sonsuz inanıyorum. İsyan etmiyorum hayatımda görmediğim yaşamadığım şey kalmadı. Ama böyle bir adamı hakedecek hiç bir şey yapmadım ben. 3 yıllık evlilik hayatımda ne bir gün elimi tuttu ne bir gün sarılıp öptü. Çocuklarımı aç açıkta bırakmadı benide öyle ama her şey açlıktan ibaret değil diyorum kendi kendime. Bir evliliği yürüten şey sevgi değilmidir? Peki ben akşama kadar telefonla uğraşan bir gün karısının gönlünü almamış bir adamı hakedecek ne yaptım. Çaresizim, birde benden 20 yaş büyük bu adam. Toplumda ezer, beni beğenmez daha neler neler. Ben almadım zorla verdiler. Olsun dedim kaderime razı geldim aldığımı sevmeye çalıştım ve sevdim. Ama onda hiç sevgi yoktu. Aklımdan bir gün kötü bir şey geçmedi. Ama o hep ezdi, hep saygısızca davrandı ve hep küfür etti. Beni hep elaleme kurban etti. Yanımda milletin kızına bu yatakta ne s.ikilir dedi. Dedi de dedi. Kavga ettim olmadı sustum olmadı ama doldum. Ben artık vazgeçmiş bir duygu yığınıyım. Ben duygusal bir kadınım küfür etmem, onun yanında insanı hiç bir şeyi yapmadım. Mesela bir gün genirme yada ona benzer hiç bir şey. Her zaman saygımı korudum. Her zaman kendimden önce çocuklarıma aldım. Bir gün israf etmedim. Bir gün dışarı çıkıp gezmedim. Hiç beni kıskanmadı. Onun yanında kızı gibi göründüğüm halde hiç bir gün kıskanmadı beni. Yıprandım. 2 evladımin hatırına burdayım ama Allah görüyor inşallah bir gün benide mükafatlandirir.