0 oy
613 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kimsenin hiç bir şeyine karışmadim çok vicdanlı bir kızım ben. Kötü bir şey görsem oturup ağlarım hasta bir bebek görsem oturup ağlarım üzülürüm. Halamın durumu yok diye çok muhtaç diye bu sene bir sürü filtre topladım halama. Ben aç susuz birini görünce dayanamam. Bizim orda çadırda yaşayan doğulular var çocuklarina bir sürü yep yeni kıyafet verdim ben çok vicdanlı bir insanım. Belki dört dörtlük iman edemiyorum ama kalben Allah'ımin varlığına sonsuz inanıyorum. İsyan etmiyorum hayatımda görmediğim yaşamadığım şey kalmadı. Ama böyle bir adamı hakedecek hiç bir şey yapmadım ben. 3 yıllık evlilik hayatımda ne bir gün elimi tuttu ne bir gün sarılıp öptü. Çocuklarımı aç açıkta bırakmadı benide öyle ama her şey açlıktan ibaret değil diyorum kendi kendime. Bir evliliği yürüten şey sevgi değilmidir? Peki ben akşama kadar telefonla uğraşan bir gün karısının gönlünü almamış bir adamı hakedecek ne yaptım. Çaresizim, birde benden 20 yaş büyük bu adam. Toplumda ezer, beni beğenmez daha neler neler. Ben almadım zorla verdiler. Olsun dedim kaderime razı geldim aldığımı sevmeye çalıştım ve sevdim. Ama onda hiç sevgi yoktu. Aklımdan bir gün kötü bir şey geçmedi. Ama o hep ezdi, hep saygısızca davrandı ve hep küfür etti. Beni hep elaleme kurban etti. Yanımda milletin kızına bu yatakta ne s.ikilir dedi. Dedi de dedi. Kavga ettim olmadı sustum olmadı ama doldum. Ben artık vazgeçmiş bir duygu yığınıyım. Ben duygusal bir kadınım küfür etmem, onun yanında insanı hiç bir şeyi yapmadım. Mesela bir gün genirme yada ona benzer hiç bir şey. Her zaman saygımı korudum. Her zaman kendimden önce çocuklarıma aldım. Bir gün israf etmedim. Bir gün dışarı çıkıp gezmedim. Hiç beni kıskanmadı. Onun yanında kızı gibi göründüğüm halde hiç bir gün kıskanmadı beni. Yıprandım. 2 evladımin hatırına burdayım ama Allah görüyor inşallah bir gün benide mükafatlandirir. 

18 Cevaplar

0 oy
(407 puan) tarafından
Allah sabır versin canım sana üzüldüm
-Reklam-
0 oy
(476 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım ne kadar sabirlisin bu adama katlanilirmi ya gözü disarda olan adamdan ne sevgisi ne saygısı bekliyorsun ki  sende tavrını köy o nasılsa sende öyle ol hak edene ver sevgiyi saygıyı hak etmeyene deil 
0 oy
(486 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum üzüldüm.  Böyle olan kocalarn hayatta işi yok ya.  Allah yardımcın olsun rabbime sığın
0 oy
(471 puan) tarafından
Niye bukadar çok cekiyon ki adamı madem 
0 oy
(14,168 puan) tarafından
O cümle insanı katil eder Rabbim seni kurtarsın o geberesiceden
0 oy
(13,317 puan) tarafından
Neden 3 yılda 2 çocuk madem sen çekmişsin onların suçu ne! Anladığım kadarıyla vur kafasına al lokmasını bir insansın boşa bırak desek zaten zorla vermişler rabbim sabır versin e de içim el vermiyor. Güçlü ol ayakta dur kendi kendine çocukların için. 
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Sadece sen çabalamışsın evlilik tek kişilik değil iki kişilik fazla fedakarlık erkeğin şeyleri yapıp onu hafifletmemek lazım ben kaldırabilcegim ağırlığı bile eşim evdeyken gel canim diyorum ilgilensin anlasın fazla ödün vermemek gerekiyor Allah eşini ıslah etsin 
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Bastan sona okudum çok üzüldüm ne edepsiz kocan varmış ya Allah'ım tez zamanda seni ondan kurtarır insaAlalh
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Senin hatan ne biliyo mısun yaptıklarınla kendini övmek ben iyi şnsanım demek hangimiz ne kdr iyiyiz ben iyi insanım diyemem onu ancak Allah bilir ve kendinden 20 yaş büyük biri ile evlenmek diğer hatan kocan yanında ne laflar ediyo sen kaderine razı geliyosun kadın çalışmak zor gelince çocuklarım için susuyorum der halbu ki aabah işe gitmek ayakları üstünde durmak zOr gelir az gururlu ol boşa o adamı şimdi sinirini benden çıkarır çemkirirsin 
tarafından
Ne alakası var pardon neden sizden çıkarayım? Çalışmak zor değil ben daha öncede çalıştım fakat şöyle bir şey var iki çocuğum var birisi 7 aylık diğeri 19 annem yok babam yok kime bırakıp çalışayım kim bakar bu devirde. 1 milyarı bakıcıya versem ne kalacak bana evim yok barkım yok. Ayrıca zorla verildim. Ve iyi bir insan olduğuma eminim. Çünkü çevremde eşim harici beni taniyipta sevmeyen bir insan bile yok. Şimdi sizi kinleşmiş kalbinizle baş başa bırakıyorum
(7,791 puan) tarafından
Kişi kendinden bilir işi derler kimin kalbi kinli belli kadın sığınmayada gidebilirsin ben onu yaptım bunu yaptım diye böbürlenmeyeceksin bir elin verdiğini ötekisi görmeyecek diye boşa dememişler iyilik snn yaptığın değil
0 oy
tarafından
Terbiyesiz adam!! Ne iyi s.kilir denir mi elin kızına karısına, pislik herif Bir ton şey diyesim geliyor ama orucum susacam
0 oy
(7,637 puan) tarafından
Yuh artık  o nasıl bir laf öyle dengesizlik kisiliksizlik. Allah ıslah etsin inşallah böyle adamları   
0 oy
(849 puan) tarafından
Biz her insanın kaderini kendi çabasına bağlı kıldık der Kur'an. Kaderime razı geldim şimdi oturup çekiyorum diye bir şey kabul edilemez. Bu durumdan kurtulmak için neler yaptın yapıyorsun mesela? 2 çocuğum var onlar için katlanıyorum bahanesi de bahanedir sadece. Çok iyiyim deyip neden bunları yaşıyorum diye sorgulamaktansa biraz ayaklarının üzerinde durmaya eşine bapımlılığını azaltmaya çalış. Ne kadar az beklenti o kadar çok huzur. 
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun çok zor bi durum Allah evlatlarınla yüzünü güldürsün inşallah 
0 oy
(3,159 puan) tarafından
Midesiz şer.ef.siz pislik herif beter olur inşallah sana da Rabbim sabır versin inşallah...
0 oy
(670 puan) tarafından
İşin çok zor senin 20 yaş küçük olmanı kıskanıyor acısını sendne cikariyo ruh hastası bizim komşumuz vardı öyle senin seçenekleri çok gibi geliyo aldat korkusu belki aldatiyosun saniyo ondan bu ezme aşağılık kompleksi olan insanla uğraşmak çok zor Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Akıl veremem ama derdini bilenlerin olması belki bir nebze hafifletir acını 
0 oy
tarafından
Ohaaa yani ne dem8s o öle terbiyesiz adam.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 289 göst.
30 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 931 göst.
13 Ağustos 2021 Aile kategorisinde Basak08 (419 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 353 göst.
14 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 814 göst.