0 oy
379 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Selamın aleyküm hanımlar Mutlu huzurlu bereketli sağlıklı günler.  Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin inşallah. Şimdiden.  Sofralariniz bol bereketli olsun inşallah ❤️.     

Çok çok çok çok çok çok çok çok mutluyum.   Aradığım yerde yan komşumun. Çok yakın arkadaşı vardı.  Kızının düğününde bizde tanışmıştık.  Samimi değildik ama ara ara yazarız birbirimize.  Ev aradığımı onada söylemiştim. Eşinden Rabbim binlerce kez razı olsun. Kendindende bana ev bulmuş.  Tek daire ama çift daire üzerine geniş ferah bir evmiş resimleride atacaklar. Yarın eşim  fırsat bulursa gidip bakacak eve ev sahibi bize 1800 çekti kirayı ama. Abinin akrabası imiş ev sahibi. 800 e kadar düşürttü saolsun.     

İnşallah bı aksilik çıkmaz. Mutfak dolapları istediğim gibi çıkar çok met etti abla evi   

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
1800 evi 800 dusmek mi ? Pek akil kari degil canm
tarafından
Sen niye kendine yalan soyluyormusum gibi dusundunki evde mi sorun varda size oyle dusurduler diye dusunmustum ve kime yalan soyluyorsun imasinda bulunmusum 1 tane soyler misin
(7,791 puan) tarafından
Kız kimse sana yalan söyledi demiyor da kimse yabancı değil diye 1000 tl düşmez
tarafından
Yarın netleşir. Eşim gidecek ben gidemiyorum.   Yasaktan dolayı
tarafından
Aslinda onun kârı na bisey soyledik ama yanlis anladi yoksa ne sen beni tanirsin nede ben seni.Sen bize niye yalan soyleyesin ki ne kazanacaksin veya ben senu niye yalanci konumuna dusureyim ismim bile yazmazken disardan bir gozle normal bir durum olmadigini kardesin bilr olsa 1000 lira indirim yapmasinin imkansiz oldugunu soyledim
(424 puan) tarafından
Bende direk o kadar düştüğünü okuyunca aklıma hemen bi şüphe düştü yani
-Reklam-
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Canım hevesini kirmak istemem ama o kadar fiyat kimse düşmez bu devirde babanın oğula faydası yok yani  1000 tl düşmek bilemedim 
tarafından
Düştü cnm ev sahibi sürekli Türkiye de duran biri değilmiş.  Kendide öyle dedi
(1,282 puan) tarafından
Evde sorun falan olmasın canım dikkat edin de senin iyiliğin için dedim
tarafından
Yarın eşim gidecek cnm inşallah güzel çıkar
(1,282 puan) tarafından
Inşallah Rabb'im gönlünden gecenin hayırlısını nasip etsin inşallah canım
tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Gözün aydın olsun inşallah. Olur istediğin gibi
tarafından
İnşallah canım.  Gelen yorumlar keyfimi kaçırdı cnm umudum kalmadı
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Fotoları eline gelirse buraya da at bende merak ettim kuzm..hayırlısı olur inşallah
tarafından
Atarım cnm
0 oy
tarafından
Rabbim gonlune gore versin canm bebisini saglikla buyutecegin bi ev bulursunuz insallah 
tarafından
Amin canım inşallah Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Hersey gonlunce olsun kuzum.benimde ev hayalim var haber bekliyorum insallah yaza kalmadan iyi haberler alorim yazi orda gecirrim
tarafından
Bende kendi evim olsun istiyorum ama. Eşim ev alma taraftarı değil o yüzden böyle kirada uğraşıyorum.
tarafından
Niye canim kendin evin gibisimi var hesap spranin yok herseyi sana ait.
tarafından
Eşim kendi evimizi kendi yapsın istiyor keyfimize zevkimize göre arda aldik ama bazı sıkıntılar çıktı belediye de

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 242 göst.
0 oy
12 cevap 288 göst.
0 oy
0 cevap 179 göst.
0 oy
7 cevap 433 göst.

408,687 soru

12,282,752 cevap

37,939 kullanıcı