Hanımlar 3 4 gün üzerine dana ciğer bulduk milllet. 17 günde açlıktan ölecek gibi kilo kilo alıp sitok yapmış. Ablam yegenimle aldı yolladı çarşıdan saolsun.
Şimdi Arnavut ciğeri tarifi istiyorum
Şimdiden teşekkür ederim.
Cuma gunü bende yaptim. Hatta burdan tarih istemiştim haşlanmadan tarifler geldi ama ben yine işimi sansa birakmadim.
Guzelce yıkadim sonra hasladim saatler once o iyice süzüldü sonra bir tabaga koydum baharatlarini ununu tuzunu kattim harmanladim spnra kızgi yaga attim kizattim tadi harika oldu ama velakin kapagi acik sekilde misir patlatmisim gibi mutfagim mahvoldu yenide temizlemistim tavanin ustune gazete orttugum halde cigerler patlayip tavadan cikiyordu ama tadi guzeldi yani pişman olmadigim yaptigima yemekten sonra 1 saatimi alsada temizlik degdi haaa birdaha evde yaparmiyim asla
Bu akşam ki menüm :) arnavut ciğeri yanına patates kızartma. Corba salata ben küp küp dograyip iyice yıkayıp suyunu süzdükten snra buzdolabı poşetinde unla birlikte karıştırıyorum cikarym kızartıyoru. Daha snra tuz kimyon toz biber döküyorum güzel oluyor canim.
1,493,723 soru
24,405,025 cevap
350,441 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın