0 oy
1,866 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Mesela Eşim bana telefonla Çok oynadım zaman elimden telefonu alır ünitenin üstüne koyar ve el ettirmez bir süre çocuklara da aynı şekilde mesela ya da bugün iş yapmadıysan çay demle ettirir  size de böyle şeyler var mı

NOT.. CEZAYI COCUKLAR EVIN ORTAMINA UYSUNLAR DIYE YAPILIYOR BÜYÜK NE YAPARSA KUCUKTE ONU YAPIYO OYUZDEN 

Kizlar tek tek cvp vermek zor oluyo oğlum hiperaktif ilac kullaniyodu doktorumz ceza yontemiyle duzeltmye calisn kararlarinz net olsun dedi ve biz bunu yapıyoruz ve tek esim ceza vermiyo benimde uyguladgm yasaklar var ve bizm evimzde disiplin uygulaniyo

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence hos bisey degil bu ikiniz de bi bireysiniz cocuk gibi cezalandirmak nedir yani
tarafından
Emin ol işe yatiyo ve aramzdaki saygı dha çok oluyo
-Reklam-
0 oy
(879 puan) tarafından
Kücüge ceza vermek de uygun degil cocuklara neden sonuç iliskisi kurarak Anlatılmalı eger ısrarla Yapıyor ise bir süre o davranıstan men edilmeli Ama Direk alıp elinden telefonu unitenin ustune koymak falan gereksiz otorite yani. 
tarafından
Biz doktorumzla konuştuk biz bunu yapiyorz oğlum hiperaktif
(879 puan) tarafından
Doktorunuz Ne kafayla bunu onermis bilemem ama öncelikle cocuguna Annecim bunu yapmamalısın cünkü bu sana zarar verebilir ve beni üzersin şeklinde. Eger ısrar ile yapıyorsa mesela telefonu fırlatıyor ise Telefon elinden nazikce alınıp Bir süre Onun da goremeyecegi ve her gordukce uzulemeyecegi yere saklanıp sakinleşene özür dileyene kadar verilmemeli. Dogrusu bu. Bizzat kendi kuzenim Pedagog ve bunu bana anlattı.
tarafından
Sizin zaten bu söylediklerinizi hepsi oluyor evde rahat olun siz ve bizim doktorumuz çocuk psikiyatri si
0 oy
(1,682 puan) tarafından
Bana çok saçma geldi biz öyle olduysak eşimle uyarırız ve bırakırız teli. Çocuk için diyosunuz da çocuk size saygı duyar mı öyle 
tarafından
Hemde nasıl duyuyr gorsen tebrik edersin  kilo çok cevremzde tebrik aldik
0 oy
(237 puan) tarafından
Yok canım rahatız:)
0 oy
(20,139 puan) tarafından
Bana hiçbir Allah ın kulu ceza veremez. Çocuğa da benim üzerimden değil kendi tavrı ile örnek olması dah makbul bana göre
tarafından
Canım cocguma direk benim uzerimden ceza vermiyo zaten onunda yaptğı hatalar direk cezalandiriliyo benim yada baba tarfndan mesela ornek verem derslerini yapmadı 4cu sinif baba gece 22ye 23 e kadr tek basna ders yaptirdi
(20,139 puan) tarafından
Sen de otoritesin peki babaya sen de ceza veriyor musun karşılıklı mı yani canım
tarafından
Evt karşılıklı yani şöyle soyliyem evde anne babanın sözü geçer diyoruz biz ornekler veriyrz cocuklarmza bunlar bunlar yanlış ama bizm evimzde bunlar olamz gbi
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Saçmalık. Ceza sistemi kurulacaksa anne baba beraber çocuklar üstünde kurmalı babanın anneye ceza verebildiğini gören çocuklar anneyi dikkate almamaya başlarlar 
tarafından
Yok hayr senin dedgn gbi olmuyo bizm evde disiplin var ve hersey vaktnde yapiliyo yapilmazsa ceza uygulaniyo çünkü oglum hiperaktif doktorumzda evdeki kurallara uymazsan anne baba sna sürekli ceza vermek zorunda kalicak dedi
(3,550 puan) tarafından
Anladım saçma olan babanın sana da ceza verebiliyor olması. Sende babaya verebiliyor musun ? Anne babanın bu kuralları beraber koyup beraber denetlemesi lazım birbirine ceza vermesi doğru değil çocuk otorite olarak babayı kabul eder seni sallamaz sonra
tarafından
Yok ben eşimi kaşla gözle idare ediyorum aslında görünmez kahraman evde benim hem çocukları hemde eşimi idare ediyorum aslında ben kizdgmda eşim susar karsmaz i kizarsa ben susarım
(3,550 puan) tarafından
Olay esinle senin iliskin değilse çocukların otorite altında yasamasiysa bu yanlış. Nerden bilsinler ki evi senin idare ettiğini. Onlar muhtemelen babanın sana da ceza verdiğini görünce sadece babadan çekinip babaya karşı dikkatli olacak seni de kendileriyle eşit görecekler
tarafından
Yaw arkdslar niye anlamk istemiyosunz herkese sizede tek tek yaptim açıklamasını benim çocuklarım benim sinirli ofkeli oldgmu biliyorlar ben dövmeye basladgmda elimden kimse alamiyo buyuzden ben kendimi geri cektim ve ben gerekn yerlerde mudale ediyorum çocuklarım herşeyin farknda biliyorlar ben gözümle hayr dedgmde hemn oanda işler dgsiyo hem babayi hemde anneyi biliyorlar öyle bir yorumlar yapiyorsnzki akila mantığa sigmiyor bir evde kurallar olur otoriterlik olur cocuk yuzsuz şımarık buyutulmez ben cpcuklarmi dışarı ciktgmzda başkasının sofrasını oturmicaksnz iznsz kimsenin oyuncagyla oynamicaksnz derim vs vs
0 oy
tarafından
Bütün kontrol babada o zaman o çocuklaar anneyi dinlemez ..
tarafından
Postu duzelttim bakrmsn
0 oy
(184 puan) tarafından
Cocuklar uyum saglasin diye yaptiginiz hareket bana yanlis geldi . 3 tane cocugunuz var ve buyuk naparsa o yapilir gibi bir izlenim birakiyorsunuz cocuklarda bence bu kotu birsey . Sizin kotu bir aliskanliginiz varsa cocuklariniz da sizi ornek alacaktir . Bir de cocuklarin her zaman babalari yanlarinda olmayabilir o zamn siz aldiginizda cocugun elinden telefonu cocugun agirina gidecektir . Yani cocuklarin gozunde sizin sözünüzün bir onemi kalmayacaktir . Cocuklariniza hic bagirmiyor musunuz . O zaman sizin bir hataniz oldugunda esiniz gelip size bagirsin
tarafından
Ben diktatör bir anneyim cnm başlığı duzelttm okursan
(184 puan) tarafından
Yinede anne babanin birbirine ceza vermesi yanlis geldi . Cocuklar sizi ornek aliyor . Yarin bir gun bir hataniz oldugunda cocukta tekrarlayacaktir , mesela icinizden biri sigara iciyorsa cocukta bunu yapacaktor demek istiyorum
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Ceza verir hatta tek ayak üstünde dururum jsjsjsj şaka kiz ne cezası 
tarafından
Bunlarin olması gerek cnm
(4,656 puan) tarafından
Bunlar böyle olmaz canim çocuğun karekteri söz konusu bi destek alın bence öyle kararlarınız bi gözden geçirmelisin ceza farklı kural farklı
tarafından
Zaten destek aldgmz icn böyle cnm ve evimz cok güzel ve cok iyi kavga cikmaz sevgi kibarlık nazik olmk dha çok var huzr var

İlgili sorular

+1 oy
60 cevap 2,353 göst.
25 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 968 göst.
7 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,670 göst.
27 Mayıs 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zeynoş (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 512 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Desu (11 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,511,857 soru

24,661,787 cevap

366,776 kullanıcı

...