0 oy
262 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Emziriyom bebegim 9 aylik sadece burun yanması var ilaçlari kullanayimmi bilemedim

12 Cevaplar

0 oy
(1,468 puan) tarafından
Kullanmak  yasak  diye  biliyorum  emzirirken
tarafından
Sadece burnumda yanma var ilac bıraktılar kotu olurum diye bıraktılar
-Reklam-
0 oy
(2,477 puan) tarafından
Emzirirken kullanamazsın ki. 
tarafından
Bana ilac bıraktılar ama
(2,477 puan) tarafından
Hayır sakın kıllanma. Kullanacaksan da ya sütü sağ dök yada bebeği sütten kes
tarafından
Zaten bu ilaclari kullanarak emziremezsin dedi hafif nefesim sıkışıyor stres yapiyorum acaba ondanmi
0 oy
tarafından
Kullanamazsın canım. Kuzenimde yeni covid oldu ilac vermediler ona bebeği emzirdigi icin. Düzenli besleniyor bol c vitamini alıyor. 
tarafından
Bana icmemi tavsiye ettiler kotu olabilirsin dediler 6 gunum Bugun belirtiler baslayali
tarafından
Hmm kuzenim sadece parol iciyordu. Eger doktorlar tavsiye ettiyse o zaman icin, ayrıca bol su tüketin.
tarafından
Filyasyon ekibi tavsiye etti kotüleşirsin belki ne olur ne olmaz diye
0 oy
(14,393 puan) tarafından
Kaynim sağlıkçı görümcem covit oldu kullanma demiş 

Parol içmiş bekar 

Sende psrol ic
tarafından
Nefes darlığı şikayetim olursa napacam
0 oy
(3,902 puan) tarafından
Ilaclar cok agir sakin kullanma cnm cnku bebek emziriyosun..emzirdigini soledigin haldr verdilerse sknti cnki verilen hic duymadim
tarafından
Bende duymadim kotu değilim dedim ne olur ne olmaz diye iç dedi belki kotulesirsin dedi yarin 1 hafta olacak sıkıntı olmaz insAllah
0 oy
(146 puan) tarafından
Benim tanıdığım da emziriyordu ilaç kullanmadı sadece parol içiyordu 
tarafından
Hafif geciriyordu belki
0 oy
tarafından
Emzirirken ilaç kullanamazsın canım bana vermediler 
tarafından
Senin belirtilerin neydi canım hafif mi gecirdin
tarafından
Yok canım ne hafifi anam ağladı ilk 5 gün inledim resmen
tarafından
Benim hafif ama cigere iner diye tereddut ediyom bas agrisi biraz burun tikanikligi burun yanmasi cok sukur baska bisey yok sizin agir geçmiş keske kullansaydiniz ilaclari
tarafından
Kullanamazdım canım bebeğim 4 aylıktı mecbur emzirmek zorundaydım
tarafından
Ah biz anneler ... anne baba hakki ödenmezmis gercekten benim 1 hafta oldu belirtiler baslayali hafif seyrediyor bundan sonra insAllah olmaz babam hastanede 80 yasinda:(
0 oy
(10,507 puan) tarafından
Emziren anneler e ilaç vermiyorlar sana nasıl verdiler skın yeme ilaçları
tarafından
Belki kotulesirsin her ihtimale karşı verdi istersen kullanma ama belirtilerin artarsa kullan dedi ama o ilaçları icersen bebegini emzirme dedi sanirim 5 gunluk ilaçlar
(10,507 puan) tarafından
Evet 5 bünlük ama ağır ilaçlar srn uinede içme
tarafından
Evet ama hafif doz ilaçlar dedi 8 tane içilmesi lazım kanda belli seviyeye gelmeleri için ama ben 1 hafta oldu belirtiler başlayalı bişem yok bundan sonra da olmaz inşAllah
0 oy
(2,458 puan) tarafından
Içerseniz de bebeğinizi emzirmeyin. Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifa versin
tarafından
Yarin 1 hafta olucak belirtilerim cikali bundan sonra sıkıntım olmaz InsAllah ya kotulesirsem diye icip icmemekte kararsizim
(2,458 puan) tarafından
Canım baya zaman geçmiş aslında. Sen bol bol su iç c vitamini al Allahın izniyle bişey olmaz. Kekik varsa kekik kaynat iç canım
tarafından
Baharat olarak kekik var olurmu .. biz anlamadik korona oldugumuzu babam hasta olunca anladık 80 yaşında o ister istemez belirti verdi
(2,458 puan) tarafından
Olur canım neden olmasın. Baban nasıl peki şimdi iyidir inşallah
0 oy
(436 puan) tarafından
Benim bebeğimde 9 aylıktı virüs oldugumuzda ilaç kullanmak istersem emzirmeyi bırakmam gerektiği söylendi ben kullanmadım
tarafından
Nasil atlattiniz belirtileriniz neydi ne kadar surede iyilestiniz
(436 puan) tarafından
Geçmeyen baş agrım vardı bi ara bacaklarım ağrıdı burnum akıyodu birazda boğazım ağrıyodu bol bol meyve tükettik eşim ilaçlarıda kullandı o şekilde yani özel bisey yapmadık
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Hayır canım kullanma bnde kızım 60 günlükken yakalandım ilac kullanmadım emzirdigim için maskemi takip emzirdim bebeğimi
tarafından
Bebegim gecirdi buyuk ihtimal maske kullanmıyorum gecen hafta biseyi yoktu ateşlendi birden hem sutten kesmek istemiyorum hastalik zamanında
0 oy
(2,091 puan) tarafından
İcme canm ilaç bende yeni atlattim emziriyorum ilaç kullanırsan emzirmeye ara vermen gerekiyor dediler hiç kullanmadim dönüşümlü olarak parol ve aspirin içtim çok geçmiş olsun
tarafından
O zaman siz hafif atlattınız
(2,091 puan) tarafından
Çokta hafif atlattım sayilmaz canm ama bebeğim için kendimden feragat ettim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 374 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Zeynepm (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 249 göst.
0 oy
1 cevap 116 göst.