Bu düşünceyi de anlıyorum ilk basta da yazdım zaten merakını anlayabiliyorum çünkü benim de ilk gebeligim ve bende hic bir şey bilmiyorum ama bu platforma boyle bi soru sormam. Çünkü burdakilerinde bizden bi farkı yok. Elbette tecrubeliler vardir ama bu is tecrubeden geçmiyor. Tecrubeli anneler de tutup sana kendi cocugunun kilosunu söyleyecek onun normal oldugunu soyleyecek çünkü annelik içgüdüsü olsa gerek. Senin bebeginde bi problem yoksa bile seni kuruntuya düşürecek burdaki insanlar. Burdaki postlari ben de okuyorum ben de burdan cok sey ogrendim. Ancak kafamda dogru olan seyler var. Her bebek ayni olamaz hepsinin gelişimi farklıdır. Hepsinin bünyesi farklıdır. Buraya sormak yerine googledan youtube dan doktor sitelerinden arastirmak daha dogru. Onu da gectim bu programda bile ideal kilo oranlari yaziyor günü gününe. Demek istedigim kaynak sağlam olmalı. Herkesin cocuk büyütme yetistirme tarzi farklidir ona doğru olan sana dogru olmaz. Net bilgilere ihtiyacimiz var o yuzden, baska annelerin goruslerine degil.