0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar diyarbakir yeni otogar dolu bakio bakip üzülüyorum kayinim 2 tanesini almis yanina calistiryo gece dukkanda yatiyolar kalcak uerleri yok allah sokakta olanlara yardim etsin varmi sizin oralardada afganlar bu kadr fazla

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yok suri vsr bizde
tarafından
Onlarda insan allah herkese yardim etsin
-Reklam-
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Kayinbabam adakci çobanı Afgan çok memmun kendisinden çok çalışkan diyo
tarafından
Evet cok çalışıyolar mis ayy kiyamam ya isten cikarmamalari için olabilir belki
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Afgan burada genelde çoban cok ariyorlar , esimim dayisinin var senelrdir cobanlari cok caliskan kurban bayraminda oturup aglamisti inekler kesilirken kendi mali gibi bakar gerçekten 
tarafından
Evet kayinimda diyor cok çalışkanlar
0 oy
tarafından
Bende üzülüyorum ben asla Suriyeli, Afganlı diye ayrım yapmam insan insandır kim dışarda kalsa yemeğimi açmak isterim ama işte şartlar
tarafından
Bende asla ayrim yapmiyirum kimse o duruma düşmek istemez
tarafından
Şartlar el vermiyor işte kuzum
0 oy
(3,100 puan) tarafından
Çok canım bizim burdada benimde çocukluk arkadaşım vardı afganistanli baya zor gecinirlerdi Allah yardımcıları olsun keşke şu bazılarına isim vermiycem sonra linç yemiyim ırkçı falan olurum verilen paralar onlara verilse
tarafından
Keskee herkese esit davransalar ama daha krndi milleti ac bacim
(3,100 puan) tarafından
Ya hepsindende bahsetmiyorum tabiki ihtiyacı olanlarda var ama şu hem Türklere laf edip hemde buranın ekmeğini yiyenlerden bahsediyorum doğru diyosun bizler bile zor geçiniyoruz bu halimizedw şükür Allah dışarda kalanlara yardım etsin başımızı sokcak bı evimiz var
0 oy
tarafından
Bizim burada zenginleri var kadınlar pazar dönüşü bayir yukarı taksiyle çıkıyorlar, adamların altlarinda son model arabalar var
tarafından
Hayat iate kimi var ordaki birikimini getieyir kimsi var canini zor kurtariyi
tarafından
Aynen öyle Rabbim herkesin yardımcısı olsun en başta mazlumun
0 oy
(4,623 puan) tarafından
Bizim burda yazın Afgan çok olur şuan Suriyeli dolu
tarafından
Burasida dolu canm cok üzülüyorum hallerine
0 oy
(3,836 puan) tarafından
Suriyeli var bizim tarafta da galiba afgan duymadım. ama onların ülkesi o kadar fakir ki o kadar yoksullar ki gecen belgeselde gördüm Allah yardim etsin
tarafından
Aminnn canm ALLAH butun fakirlere yardim etsin
0 oy
tarafından
Afgan ve Suriyeli var 
0 oy
(1,885 puan) tarafından
Samsundayim. Burda aşırı yok da bı aile gelmiş gelirken de babaları öldürülmüş 4 kardeş kalmışlar küçükler. Durumu iyi bı komşumuz var o evini kiraya verdi onlara, abilerini işe soktular, biz de biseyler topladık odun kömür yiyecek falan iyi kötü bı düzen kurdular. İnsan üzülüyor yetim kalıp sıfırdan başka bı ulkede ayakta kalmaya çalışıyorlar, kötü niyetli insanlar da çok etrafta
0 oy
(198 puan) tarafından
Aranızda Afgan var mı diye anladım sorunu bnde Afganistan göçmeniyim o gördüklerin yeni helenler savaştan kaçıp geliyorlar ekmek parası için Allah yardımcıları olsun 
0 oy
tarafından
Tatvan da Van da çok vardı Afgan Suriye 
0 oy
tarafından
Somaliler var ama burdakilerin durumu iyi 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 799 göst.
25 Temmuz 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 659 göst.
0 oy
25 cevap 481 göst.
4 Mart 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 343 göst.
19 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu

406,034 soru

12,171,950 cevap

36,639 kullanıcı

...