0 oy
807 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 5 gündür adetttim dün bitti abdest almak için eve gidelim dedim eisme yarın alırsın bugün biraz işim var dedi bugün gidelim hadi eve dedim kaynimda ne işin var sahuru yapın gidin dedi kaynvalidem de kalıyorum eltimgil de burda kalıyor ben eve geri gelemiyorum eltimin ev yan bina benimki 2 sokak arkada uzak diye göndermiyor kaynvalidem neyse hadi gidelim dedim bak kız uyumadan orda uyurutum dedim kaynima da dedim abi bize müsaade diye ne işin var dur durduğun yerde abi biraz evde isim var diyorum anlamıyor eşimde bana bağırdı git içeriye diye bende ikisine de trip attım ya işim mi var gcum mu var 1 haftadır evimi otel gibi kullanıyorum sahuru yapip çıkıyoruz sabah 5 de eve geliyoruz kızım 6 buçukta uyanıyor 1 buçuk saatlik uykuyla duruyorum gün içinde haksız mıyım sizce

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu konuda sonuna kadar haklısın canım az bile tepki vermişsin. Bu arada eğer adetün bittiyse sahurunu yapıp niyetini edebiliyorsun. Sonradan gusül abdesti alabiliyorsun diye biliyorum. Benim annem hoca da, o öyle demişti bana. Rabbim kabul etsin. 
-Reklam-
0 oy
(51,027 puan) tarafından
ne diye gidip duruyosunuz evinizde sahur yapın bidd ertelenecek bisey ddgilki abdest alacaksin oruç tutacaksin esinin anlayisdizligi 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 542 göst.
10 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 457 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
20 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 425 göst.