0 oy
640 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Dün akşam iftara görümcem (bekar) ve kayınvalidemler geldi yürüme mesafesi diye. Görümce sabah dönerim diye bizde kaldı o oruç değildi ama ben oruçtum o yüzden 3 e kadar uyumuşum abisi işteydi wcye kalktığımda yattığı odanın kapısı kapalıydı bende rahatsız etmedim yani o da bana alınmış evlerine gitmiş kayınvalidede eşimi doldurmuş. Oruçken napabilirim ki başka? 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

21 Cevaplar

+7 oy
tarafından
Evde misafir varken 3 kadar yatilmaz düşüncesizce davranmissin evet kız haklı görümce diyede ikindi namazına kadar yatilmaz 
tarafından
Ama ya olsun kız Gençse tutmayabilir, bende bekarken tutmuyordum yengemde kalmak isteyebilirdim misal veriyorum, yengem 3 e kadar yatsa napcam benim evim değil bişey değil, TV açsan çekinirsin bir ekmek yemek istesen çekinirsin kızda sıkılıp gitmiş anlaşılan ki gitmekte haklı ama annesine demesi yanlış
(51,352 puan) tarafından
bence herkes evinde dursun ☺️ ben üçe kadar uyuyamam zaten oda cekinmiyoki kaliyo.abisinin evinkalkip yiyeydi biseyler çekindiği yerde kalmaz ki
tarafından
Valla ikbalim abisine gelmiş 1gun misafir olmuş kalmış mesela benim gorumcelerim kızları fln kalsa saat 3kadar camış gibi yatmam oruç ve ya değilse kalkar kahvaltı hazırlarım oturur sohbet ederim ama arkadaş orucu yatarak tutuyor galiba bende abime gitsem yengem böyle saygısızlık yaparsa bende alınırım ve söylerim ki başkasında yapmasın görümce diye kadını pohpohlayamam ☺ görümce haklı
(51,352 puan) tarafından
bilemezsin ki demekki biktiriyo. bende uce kadar yatamam uyuyamam zaten
tarafından
Pardonda mübarek gün siz kime camış diyorsunuz lütfen haddinizi bilin terbiyenizi takının.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Saat kaçta uyudun
+1 oy
tarafından
Aaa kahvaltılısını elinle ağzına vereydin abaasııı :)) 
+1 oy
(51,352 puan) tarafından
bende sahur uce kadar sandim. oglen uce kadar nasıl uyuyorsunuz ya kendimi bildim bileli sabahın köründe kalkarım ☺️ 

yani gorumcende gideydi evine niye sizde kaliyo
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Oruç oruç kahvaltı mı istemiş ki? Sebep neymiş onu anlamadım
tarafından
O var diye kalkabilir ilgilenebilir ve sohbet edebilirmişim
(13,313 puan) tarafından
Anasının evinde olsa yatmak ister akşamlara kadar sana gelince sohbet oldu gülüm.
Eşin sana mı kızdı ki
tarafından
Yok ya annem böyle böyle dedi, dedi sadece bende dün çok yorulmuşum uyudum dedim hee boşver dedi geçti
(13,313 puan) tarafından
Takmaya değmez o zaman
0 oy
(6,138 puan) tarafından
Ne yapmani bekliyordu anlamadım ben? 
tarafından
Kalkıp onunla sohbet etmemi ilgilenmemi
(6,138 puan) tarafından
Uyurken bide totosunu pıspisla
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Yanii yinede yaptığın ayıp alarm kurup kalkacaktın kız haklı
0 oy
(14,612 puan) tarafından

Kapısından baksaydın uyuyor mu diye 

Uyuyorsa sabah derdin baktım uyuyordun ses etmedim 
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Kiz kucağına alip salliyaydin yaaa aaa cok ayıp etmişsin 

Tovbe yarabbim ya hasbammm
0 oy
(20,467 puan) tarafından
:D alıngaç görümce ıyyy nefret ederim djsjsj
0 oy
(410 puan) tarafından
Aksamdan citlatsaydin keske  gec kalkiyorum orucluyum diye.. ayip olmus cnku ben olsam bende kalkar giderdim gerci ben hc kalmaya gitmem o ayri mesele 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Hatan bu virüste evine alman birşey ki olması lazım anlamak için 
0 oy
(181 puan) tarafından
Ayrı memleketler olsa tamam kırk yilda bir geliyor dersin zaten yürüme mesafesiyms bi zahmet evine gitseydi  yatmaya. Hadi kalkamadin uyudun o da gitti iyi niyetli olsa hemen gidip annesine söyler mi içinde tutardi kimsenin huzuru kaçmasin diye. Dip dibe olmaya bayılan akrabalara **** oluyorum evli insanların başından inmiyolar 
(181 puan) tarafından
Gıcık tarzı bir şey yazmıştım niye yıldız koymuş sistem :) :)
0 oy
tarafından
Tabiki hata yapmissin sonuçta senin evine misafir olarak geldi oruçlu olmasa bile kalkıp ona kahvaltı hazırlaman gerekirdi çok ayıp olmuş
0 oy
(1,043 puan) tarafından
Daha normal bir saatte kalkmış olsan derdim kesinlikle sen haklısın diye ama saat 3 te çok fazla değil mi? Tamam orucun ama evinde de kim olursa olsun misafir var. Yemek beklediğinden falan değildir bence bende olsam o saate bende kırılırdım heralde. Hiç umursamamışsın. Belli ki vakit geçirmek falan için kalmış 
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Oruçluyken o kadar saat uyunmasina karşıyım orucun hikmeti nerde kaldı orucu uykuya tutturmak oluyo bence ki bende alinirdim hani desen 12 ye kadar falan eyvallah derim ama 3 e kadar da uyunmaz ya benim de çok ağrıma giderdi kim olursa olsun sonuçta gelen misafir 
0 oy
(601 puan) tarafından

coluk cocuk yok mu gıı o saate kadar nasil uyudun benki uykuya hasret:(

0 oy
(1,012 puan) tarafından
Kalmaya çekinmeyen kalkıp mutfaktan bı şeyler yemeye de cekinmesin bı zahmet of sinirim kalktı gene 
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Niye kalmış falan diye yazan olmuş tabiki kalacak abisinin evi kalırken sizden izin alacak değil. Bence ayıp olmuş belki kız kalıp seninle vakit geçirmek istemiş amaç kahvaltı değil herkesin evinde yemek var amaç senin ona verdiğin değer 3 e kadar yatıp takmamışsın kızda haliyle bozulmuş 
0 oy
(1,278 puan) tarafından
Aslinda ikiniz de ayıp etmişsiniz sen o saate kadar uyumaman gerekirdi onun da hemen anasına yetistirmemesi gerekirdi bir evde olan orda kalır kapıdan çıkmaz benim anam babam bize öyle öğretti bir kapıdan girerken ağzını fermuarla çıkarken de aynı şekilde fermuarla derdi 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 444 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde hillylcn_ (60 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 549 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Balkaymakannesi (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.
20 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Emine S (17,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 422 göst.