Öncelikle hayırlı ramazanlar kızlar 6 buçuk yaşında dünya tatlısı bir oğlum var rabbim isteyen herkese nasip hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Sorum şu şekilde kızlar oğlum dünyaya geldiğinden beri sürekli kusma sorunu vardı bebekken doktorlar normal dediler ama 1 yaşından sonra devam edince korktum ve hastaneye götürdün. Doktor muayene etti ve midesinde yara olduğunu söyledi. Büyünce geçer dedi ve ilaç verdi kullandım bir müddet iyidi sonra tekrar devam etti en son bir kaç ay önce götürdüm maddi durumum iyi olmadığı halde bir şekilde özele götürülelim dedik ve götürdük bür sürü tesler yaptılar tahliller aldılar utrasuna girdi mide böbrek bağırsak organlarına baktılar ve doktorun yanına gittik çeşit çeşit muayeneler yaptı kilosuna boyuna bakıldı her şey temiz çıktı ve doktor en ufak bir şeyi yok dedi hatta midesinde yara bile çıkmadı sonra doktor dedi ki kötü bir hastalık olsaydı bu oğlunun fiziki gelişimine de yansırdı. Gelişimi gayet güzel dedi bide dedi kötü bir hastalık olsa sadece kusmazdı ve bu yaşına kadar ortaya çıkardı dedi ama her ihtimale karşı Bi emar çektirin temiz çıkarsa. Son olarak midesinde parça alınsın dedi ama ben kötü birşey olduğunu düşünmüyorum dedi. Ve bizde son ikisini yaptırmadık. Peki ozaman oğlum neden hala kusuyor. Hergün değil ama sürekli kusar yani acaba çok mu hassas acaba onun gibi olan çocuklar varmı gerçekten çok kötüyüm aklımdan hiç çıkmıyor akşam yine kustu ve ben hamileyim inana çokk sıkıntı yapıyorum. Duanıza oğlumuda katın
Reflusu olabilir cok geçmiş olsun canim
1,493,356 soru
24,400,148 cevap
350,081 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın