+1 oy
920 göst.
Diğer kategorisinde (1,267 puan) tarafından
Linç etmeden önce bi dinleyin :) benim ilk gebeliğim o yüzden soruyorum böyle herkes çocuğunu hayatımdaki en önemli şey sensin gibisinden seviyor kızlar, bu hissi ben şuan hissedemiyorum da inşallah ben de öyle güzel bir anne olurum. Doğunca mi öyle hissetmeye başlarim

54 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Saniyem onsuz geçmez çok farklı duygu 
(1,267 puan) tarafından
Ah ne güzel inşallah ben de öyle güzel bir anne olurum
-Reklam-
+1 oy
(2,986 puan) tarafından

Bu nasıl soru diye geldim ki daha kucağına almamamissin ya gebelikte de az çok hissediyor ama kucağına alınca iliklerine kadar hissetcen o sevgiyi ve bu da sorumu dicen:)

(1,267 puan) tarafından
Haha linclenecek soru tam :) inşallah canım ben de öyle çocuğuma tam yetecek bir anne olurum
+1 oy
(3,100 puan) tarafından
Canım yani kişiden kişiye değişir ama doğmadan da hissedersin yani mesela hareketlerini hissetmiyorsan hissetigin zaman sana dahada bir heyecan katar zamanla oturur annelik duygun merak etme
(1,267 puan) tarafından
Şuan 14 haftalık çok yeni hareket hissetmiyorum ama belki hareketlerini hissedince ve kucağıma alınca hemen gelir o duygum
0 oy
tarafından
Çocuklar insanlardan daha merhametli bunu görünce katbe kat daha çok sevip daha çok bağlanacaksın zaten diğer türlü bir tarifi yok sevginin :) 
(1,267 puan) tarafından
Ah inşallah canım benim korkum o hani goruyoruz ya çocuklarına kötü davranan anneler döven içi sızlayan onlar neden öyle davranıyor anlamıyorum :/
0 oy
(1,468 puan) tarafından

3. Ayında anca  hissetmeye başladım ben dogdukdan  sonra

Başlığı  linclemeye  geliyodm:D

(1,267 puan) tarafından
Ayy eninde sonunda hissedeyim de önemli değil, hahahah ben de önlem aldim :D
0 oy
(379 puan) tarafından
Sen hele kucağına al o kokuyu içine çek Rabbim sana öle bir his sevgi içine veriyor ki gözün başka bişi görmüyor. Değil sevmeyi pokunu bile koklayinca sana cennet kokusu gibi geliyor ;))) 
(379 puan) tarafından
Yalan mı kız ;))) kucukken ben kiyamiyodum öpmeye kokuyodum vallah sürekli ;))) şimdi sıpa oldu pirtlayinca kaciyorummm ;)))
(1,267 puan) tarafından
Ayyy ne güzel ya hadi inşallah ben de öyle güzel bir anne olurum
tarafından
Benim daha ilk çocuğum olucak oyğzden nasıl bir duygu daha hissedemedim okuyunca bir anda çok hoşuma gitti o yüzden güldüm baya:))
(379 puan) tarafından
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Koklayinca aklına gelirim kulağımı çınlat emi ;)))
tarafından
Amin inşAllah. Bu naif espiriden sonra tabii ki gelirsiniz. Ekim aylarında kulağınız çınlarsa bu postu hatırlayın:))))
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Senn icin dünyayi yakarim derler yaa abarti deill çocuklarim icin yakarım  arkama bile bakmm. 
(1,267 puan) tarafından
Valla süpermiş inşallah ben de o modda dolaşırım
(4,152 puan) tarafından
Istemesen bile oluyor kii zatn.
0 oy
(476 puan) tarafından

Doğmadan önce ben de öyleydim şimdi her haline aşığım asık<3

(1,267 puan) tarafından
Maşallah canım darısı başıma insallah
0 oy
tarafından
Doğmadan hissedemezsin bence canım ben doğduğu gün hissettim. 
(1,267 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(7,605 puan) tarafından
Bebeğimi yatağına koyarken her seferinde kulağına fisildarim sen benim en değerli varlığımsin yavrum, seni çok seviyorum diye  ...  Eşimde her seferinde kıskanıyor bana şöyle icten demiyorsun diye ☺️ Doğduğunda sende anlayacaksın merak ettme...
(1,267 puan) tarafından
Ahcok güzel ya Allah'ım bana da kısmet insallah
0 oy
(862 puan) tarafından
Hamilelikte sonlara doğru hissettiğimi sanmistim o duyguları ama kucağıma alınca anladım hamillelikteki başka o an bambaşka çok güzel bir anne olacağına eminim sağlıkla gelsin :)
(1,267 puan) tarafından
Ayyy inşallah canım benim darısı başıma çok teşekkür ederim :)
0 oy
(11,418 puan) tarafından
Evet canım dogunca o duygu geliyor koruma içgüdüsü geliyor. Bende 2.yi sevemicem gibi gelmişti şimdi ikisininde yeri aynı. Babası bile kucagına alırken korkuyor kac defa yemicez ya cocugu dedi =D
(1,267 puan) tarafından
:))) ikinci çocuk nasıl hissettiriyor oda garip bi duygu ikisini de eşit seviyorsun değil mi
(11,418 puan) tarafından
Tabiki canım
0 oy
(5,567 puan) tarafından

Karnım da olduğunu öğrendiğim ilk günden beri herşeyim ona ait ... iftar sofrasına oturduğum zaman bile yarim saat gec iftar yapıyorum.  Once onu doyurmaya çalışıyorum.  Hiç bisey yemiyor  zorla veriyorum.  Suyunu iciriyorum öyle iftar açıyorum.  Eşim de dahil herkes önce sen ye diyor ama boğazdan geçmez ki .. rabbim kimseyi evladıyla sınamasın . O BENİM HERŞEYİM <3

(1,267 puan) tarafından
Oyyy ne güzel canım ya maşallah darısı başıma
(5,567 puan) tarafından
Insallah cnm
0 oy
(4,725 puan) tarafından
Herşeyden çok hemde
(1,267 puan) tarafından
Darısı başıma inşallah
0 oy
tarafından
Bi doğsun da gör bakalım :) 
(1,267 puan) tarafından
İnşallah bakalım :)
0 oy
(14,229 puan) tarafından
Doğduktan sonra hele biraz büyüyünce daha da farklı oluyor 

2 dk odadan ayrılsa hemen sesleniyorum neredesin diye 14 aylik canımın içi ♡ :)
(1,267 puan) tarafından
Maşallah kuzum darısı başıma insallah
0 oy
(845 puan) tarafından
36 haftalıgiz ilk gebelik karnımı kesip cikarasim geliyor bazen hareket ettikçe vurdukça çok değişik duygu görmeden çok özlüyorum günler geçmiyor kucağıma alınca nasıl olcak bakalım normalde de çocukları asıri seven biriyim
(1,267 puan) tarafından
Maşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
0 oy
(670 puan) tarafından
Bende senin gibiyimdim hissetmedim için gebeliğim ağlasın kucama alma bakma diyorum şimdi ağlamadan böyle ağzı hafif gücensin alıyorum annem diyo bana bu seni çok kullanır:-):-)diyorum kullansın sözde ilerde disiplin yetiştirmektir ana yüreği denen bişey var baba versin disiplini:))
(1,267 puan) tarafından
Ay ben de öyleyim, şimdi diyorum ki sakin çocuğu simartmayin yokluğu öğrensin her istediğini almayın sakin falan ama eminim en çok ben yapicam bunları :))
(670 puan) tarafından
Cevrenedeme sonra dalga geçiyorlar kocanda dair hani diyo diyorum küçük daha ama ilerde de yapabileceği sanmıyorum dedim yutmamak adına gecistiriyorum yoksa kurtulamıyosun
(1,267 puan) tarafından
Başıma gelecek ilk şey bu sanırım :) kayinvalidemlere söyledim valla, en çok onlar şımartır diye bakalım hayırlısı
(670 puan) tarafından
Hahah hayırlısı o zaman :)))
0 oy
tarafından
Annelik cok farklı bir duygu tarfi yok evlat anneden babadan eşinden önce geliyo 
(1,267 puan) tarafından
Öyle derler, hissedene kadar bilemicem şimdilik :(
tarafından
Evt karnında tekme atmya başlasın ozamn anlarsin benim 3 tne var 1 düşüğüm var dusen bebek suanda 3 yasnda olucaktı bız dustgunde cok ağladık esimle 2 tne sag evladimz oĺdgu halde
(1,267 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim de bir düşüğüm var ilk hamileligimdi 4 ay ağladım arkasından, aslında içimde bir yerde annelik duygusu var demek ki yoksa arkasından neden o kadar uzuleyim
tarafından
Aaaaaaa olmazmi canım yaa
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Kendi ailenin eşinin bile önüne geçen bir duygu . Allah herkese nasip etsin . Doğduktan sonra hayat onun için dönüyor. Ben çalışıyorum bakıcıya veriyorum hergun akşam almaya giderken bi acelem oluyor biran önce alayım diye :) doğumdan sonra hissedersin ancak canım 
(1,267 puan) tarafından
Ay kıyamam sana ben de öyle olurum inşallah ya

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 711 göst.
17 Temmuz 2022 Aile kategorisinde hayal14 (2,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 690 göst.
10 Haziran 2021 Aile kategorisinde Sen ben (77 puan) tarafından soruldu
+2 oy
49 cevap 554 göst.
8 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Miracin annesi (136 puan) tarafından soruldu