0 oy
167 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bebeğim 2 güne doğacak allahın izniyle. Doğduğu gibi yıkanır mi eve geldiğinde . Her gün mu yıkanır yoksa belirli bi süresi var mı .  

9 Cevaplar

0 oy
(1,101 puan) tarafından
Göbeği düştükten sonra gün aşırı yıkadım
-Reklam-
0 oy
(123,085 puan) tarafından
ben dogdugundan beri hergun yikadim hemsireler ogretiyo hastanede
0 oy
(25,224 puan) tarafından
Evet canım yıkanır. Eve gelir gelmez yıkadım hemen sonra hergün yıkamaya devam ettim. Doktorumuz da öyle dedi. 
0 oy
(158 puan) tarafından
Göbeği düşüne kadar herhangi bir enfeksiyon durumu olmasın diye hiç bir şekilde yıkamamıştım. Fakat her gün istisnasız silme banyosu yapmıştım. Yani her yerini temiz bez ile güzelce silmiştim. Göbeği düştükten sonra 2 günde bir yıkadım bebeğimi kıştı hatta. Şuan yazın göbek düştükten sonra her gün bile yıkanabilir. Sağlıcakla gelsin inşallah ❤️
0 oy
(91 puan) tarafından

5 gün oldu doğum yapalı doktorum göbek bağı düşer düşmez yıkayabilirsin dedi bir kaç güne düşer kurudu çünkü düşsün her gün yıkarım havalar sıcak zaten 

0 oy
(11,699 puan) tarafından
Dr göbek dusene kadar yıkatmadı. Hele 48 saat kesinlikle silerken bile cok bastırmıcan poposuna. Bir sıvı varmıs teninde onu emmesi lazımmıs
0 oy
tarafından
canim dogumdaki o dis yuzer faydali oldugu icin 2 gun yikanmaz 2 gun gecince yika bazilari gunn asiri diyor fakat ben hic gun asiri yikamadim, hasta olmamasi acisindan, 
0 oy
tarafından
Hastaneden eve geldigim gibi her gun yikadim 5.gun gobegi dustu yikamayin diyolar ama bu sicakta yikamamazlik yapma bence yazik gunah bebise yika rahatlasin
0 oy
tarafından
Göbeği düştükten snra yıka ben hafta 1 2 kez yıkadım benimkiler kış bebekleri oldu

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 124 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Grc136513 (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 281 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Bsra77 (179 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 185 göst.
1 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Rabia.34 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.