0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (8 puan) tarafından

Doktorum büyük ihtimal erkek dedi kordon dolanmadiysa.

image

6 Cevaplar

0 oy
(158 puan) tarafından
Fark eder mi canım?

Yani doktor erkek dedikten sonra buradaki bizler sadece kafadan atabiliriz. Erkek kız. Sağlılkla gelsin inşallah 
(866 puan) tarafından
Olur mu canım biz doktordan daha iyi biliyoruz ya ..boyle bilme yeteneğimiz olsa kendi bebeğimizi bilir hic doktora sormazdık..bu cinsiyet soranları hic anlamıyorum
(158 puan) tarafından
Bende çok anlam veremiyorum. Kesin net cevabı belki burada arıyorlar ama kendilerini yanıltmalarını da istemem. Bu zamana kadar ilk defa Bi cinsiyet postuna yorum yaptım enteresan geliyor :)
(866 puan) tarafından
Aynen valla ben dogumdan önceki son  ultrason resmine baktığımda bile cinsiyetini bilmeme rağmen anlamıyorum erkek mi kız mi diye garip gerçekten de:)
-Reklam-
0 oy
(866 puan) tarafından
Doktorun net bisey demediği şeye gerçekten millete soruyormusunjz ..hayr yani biz ne dersek ona mi inanacaksınız?
(8 puan) tarafından
Ne alakası var erkek bebek sahibi olanlar benzetip cevap yazabilir. Bı tahmininz yoksa yorum yapmayın sevgiler
(866 puan) tarafından
Ramazan günde seni terslemek istemiyorum hakkında hayırlısı olsun gönlünden ne geçiyorsa o olsun sağlıkla gelsin hayrli gunler
0 oy
(1,730 puan) tarafından
Erkek canım 
0 oy
tarafından
Kız gibi bu bebk
0 oy
tarafından
Doktorun bilmiştir canım burada sorup kafanı hiç karıştırma bence. Sağlıkla gelsin inşallah.
(8 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Yo öyle bı sordum belki aynı olan vardır ultrason görüntüsu benzeyen

406,514 soru

12,192,853 cevap

36,721 kullanıcı

...