0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İstese emekleyebiliyo ama hiç uğraşmıyo oturuyo ağlayarak bana del del diyo elini sallayarak odadan cikiyorum basiyo çığlığı ama yine gelmiyo peşimden neden hiç uğraşmak istemiyo. Bi ara geldi başka odaya emekleyerek beni görünce oturdu del del diyyo devam etmiyo yanıma gelmeye. Tam 1 yaşında

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki bi anda ayaga kalkip yurucek canm her bebek bir degil
tarafından
Ayağa kalkarken de bana elini uzatiyo hep destek istiyo ben mi öyle alistiriyorum acaba biraz kendi başına brakmak istiyorum ama korkuyorum düşer diye
tarafından
Yurume arkadasi al canim benim yegenim o sekilde yurumeye basladi
tarafından
Aa mantıklı bakicam
-Reklam-
0 oy
(145,738 puan) tarafından
ahahhaha yerim yaa keyfine duskun demekki
tarafından
Çok hemde 13 kilo kendini taşırken zorlandığı için mi istemiyo acaba :D
(1,239 puan) tarafından
Eee tmm iste totosunu kaldiramiyor. Üsengec :)
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Senin onu alacağına güvenmiş o yüzden yürüme alıştırmaları yap emekleme den yürür belki 
tarafından
Bütün gün evin içinde yürütüyor beni elinden tutuyorum akşama kadar geziyoruz hiç oturmak istemiyo hep yürüyecek. Ama benden bağımsız yürümeye de korkuyo
(3,822 puan) tarafından
Ozman yürümek istediği için emeklemiyor babasıyla karşılıklı durun birinize gidip gelsin öyle alışır bir şekilde
tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
tarafından
Benimki de 10.5 aylik anami ağlatıyor heryeri cekmeye basladi zamanla hepsini yapar canim sakin başkaları ile kiyaslayip uzulme her bebek kendine ozeldir cunku
tarafından
Yok canım kiyaslamiyorum ama çok yoruldum bide kilolu heryerim agriyo kendi kendine takilsin iistiyorum en azından aglayip pesimden gelsin ben gidip onu almiyim istiyorum ama yok ustumu degiscem alıp götürüyom su iccem alip goturuyorm her odaya birlikte
tarafından
Kız benimkilerde imekliyor ama oda oyle hep kucaginda gezdir diyor Allah tan tek avantajim zayıf benimki:)
tarafından
Ayy oh zayıf olsa bağlarım sırtıma akşama kadar gezdirirm ama inan 5 dakka tutamiyorum kucağmda
0 oy
(150 puan) tarafından
Erkek bebekler çok tembel
tarafından
Çok hemde yaa
0 oy
tarafından
canim o herhalukarfa yurur onu dert etme fakat birak aglasin cunku seni kullanmayi ogrenmis.. benmkisi konusmazdi gosterirdi verirdik bana anlamiyorum deyij mecbur soyleyecek dediler bu da onun gibi
tarafından
Ama aşırı ağlıyo bırakıyorum ne zaman suscak diye hic susmayada niyeti yok gelmeye de. Kıyamıyorum bu sefer

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 126 göst.
0 oy
13 cevap 256 göst.
0 oy
3 cevap 117 göst.
10 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Tunanin annesi (549 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,340 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,874 soru

23,671,574 cevap

309,596 kullanıcı

...