+1 oy
410 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Zarara en çok ben uğrarım.  Allah  a havale ettim . Ama sabrım da yok .Bilmiyorum. yüreği  çamurlu  insanalrın  dili  de çamurlu olur lafı doğru imiş.  Tatmak istemezdim.

5 Cevaplar

0 oy
(1,319 puan) tarafından
Allah kimsenin hakkını ahını kimse de bırakmıyor 

Seni zayi etmez , ona bırak zor biliyorum ama eden ettiğini bulsun 
tarafından
Ettiğini  bulur  buldurur Allah ama insanoğlu  dayanamıyor..
-Reklam-
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Yıllarca bende sustum ama gunndondu sıra onlara geldi. Veeee senn su gün şunu bana yapmıştın şimdi sende sıra sana mustehak der susarim
tarafından
Yaşadılar mı..kaç sene sora
(9,242 puan) tarafından
Sunu anlatım sana en kısa .. annem babannemle otuyordu eski püskü bı ewe geçtik yerler tahta lise birdeyim.halam kapıya geldi dioki burası size çok bile beş sene sonra biz ordan taşındık o oraya geçmek zorunda kaldı babasının ewiydi gittim yanına neyse dedim burası sana çok bile.
2008,de üniv bitiremedim dayım geldi bana bı okulu bitiremedim vsvs sayıda saydı 2014 kayıtlı kızı üniv e hala bitiremedi.halada derim kuzen babana şöyle helallik istesin s.sene bitirmeezsin diye. Geç ewlendim ben dayım ewde kaldın falan dedi kızı şimdi ,28,inde dahada ewlenecegi yok böyle küçük küçük ama yürek yakan üzücü şeyler. Kime bana ne yaptıysan Allah sana versin dediysem çıktı karşıma.veee yüzlerine gülmek bu sefer güzel oldu. Hiç te pişman degilim
(9,242 puan) tarafından
Şuan düşündükçe saldirabilirdim kavga edebilirdim ama sustum Allah bekletti ama terazide gram oynama olmadan onlara da yaasatti. Sabır çok önemli sabrederken isyan etmemek sana bıraktım ya rab de.
tarafından
Sabırlı biri değilim  hemen hemen  her konuda:(
(9,242 puan) tarafından
Ben de çok sayılmam ama Allah elbet senin can yanmanın acısını çıkartıyor
0 oy
tarafından

Cnm rabbime havale et yarına kalıyor ama kimsenin yanına kalmıyor. Emin ol buna ben yaşadım şimdi yaşıyorlar. İzliyorum.  Hepsi tektek çekiyor 

Görümcem. Elinden geleni yaptı. Eşiyle sınandi. Aylar oldu eşi çalışamıyor.   Beni dövmeye kalktı lar eşim günlerce beni bırakıp işe gidemedi 

Diğer görümcem.  Eşimi doldurmaya çalıştı. Gelin olarak Büşra annemi bakmak zorunda diye şimdi kendi kaynanası nı bakmamak için.  Kocasından ayrılıyor.   

Eşim annesine yakın otursun istediler hergün gitsin gelsin istediler. Ablama yakın oturdum diye çok laf etti görümcem şimdi gelini oğlunu kandırmış.  Annesinin dibine taşınıyor. 

Görümcemin oğlu.   Dayı ben senin yerinde olsam. Gider anasının kapısına bırakırım diye erkekleniyordu şimdi karısının kölesi olmuş. Tasma yi takmış karı ne derse o oluyor.     

Hepsi helallik istiyor.  Ama asla hakkim helal değil.   Şart kostum gidin kızımı mezardan çıkartın canlandırın bende hakkımı helal edeyim diyorum.  Sadece ama sadece sabret cnm 

0 oy
tarafından
Rabbim gönlune ferahlik versin ama emin ok eninde sonunda bir sekilde Rahata erersin devran hep ayni dönmuyo
0 oy
(742 puan) tarafından
Sen unuttum dersin  bana  yaptıkları ahirete  kalsin  dersin. Ama  kurban olduğum Rabbim oyle  bi zman da    senin  ahını  cikarirki  şaşar   kalırsın.   Boşver  intikamı en iyi   ders Allah tan gelir.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 101 göst.
0 oy
21 cevap 663 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 300 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Talihsizgelin06 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 165 göst.
25 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,584 puan) tarafından soruldu