0 oy
250 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
düzenlendi

Zaten adresimi yanlış yazmışlar vs neyse değiştirdim, kaç haftadır bekliyorum kargoyu ama en son PERŞEMBE DAĞITIMA ÇIKTI diye mesaj aldım. O günden sonra dışarıda hiç çıkmadım zaten yasak var ama bugün hastane de randevum var, bugün gelir mi acaba yoksa hiç gelmeyecek mi bu? :ermm: Şimdi gelir de beni bulamazlarsa ben kargoyu almaya da gidemem hem doğum yaklaşıyor hem sokağa çıkma yasağı var...:blink:

- Daha önce aradığımda müşteri temsilcisine bağlandı ve sadece hangi şehirde olduğunu gördüklerini söylediler. 

- Bugün tekrar aradım otomatik sekreter konuşuyor son 10 gün ait gönderi bilgisine ulaşılamamıştır diyor...

‍♀️‍♀️‍♀️‍♀️

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Çocuk doğup kullanamayacak ürünleri sinir ediyorlar ya gerçekten deli oldum bir daha UPS gördü mü almam. 
-Reklam-
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Bugün gelir usp kargonun şubesini ara öğren canım takip numarasıyla 
tarafından
İnşallah, Geçen aradım sadece kargonun hangi şehirde olduğunu görebildiklerini söylediler
(3,822 puan) tarafından
Doğru demişler şubedeyse kargo yardımcı olurlar dağıtıma ne zaman çıkacağını söylerler sen evde yoksan başka birine bıraktıra bilirsin
tarafından
Ama işte zaten çıkmış dağıtıma kaç gün oldu hâlâ gelmedi...
0 oy
(25,223 puan) tarafından
Bana 1 günde geliyor 
tarafından
Bu ikinci oldu bende ya geçende adresimi yanlış yazmışlar bu sefer de iki haftadan fazla oldu bekliyorum
0 oy
(410 puan) tarafından
Telefon et canm soyluyor ne zaman teslim edilcek dye 850li bi numaraydi
tarafından
Geçen sadece hangi şehirde olduğunu gördüklerini söylediler ama deneyeyim tekrar teşekkür ederim
0 oy
(123,066 puan) tarafından
mesai bitimine kadar gelir
tarafından
4 gün oldu dağıtıma çıkalı bir 4 gün sonra gelir herhalde
0 oy
(483 puan) tarafından
E bebekten bebek arabasi aldım ups kargoyla şubede beklettiler dagitima cikmadi bir türlü  babamda şubeden gidip aldi  ulaşılamıyor kac defa aradım  sıkıntı  ya
tarafından
Şimdi sokağa çıkma yasağı var ben şubeden de alamam zaten şube bize uzak, ki doğumum da yaklaştı Allah bilir doğum yaparken getirirler. Bende e bebekten aldım bu arada ürünleri, bebek arabası da almıştım daha önce o da geç ulaştı.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 176 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 82 göst.
21 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
29 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Zoli (796 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 102 göst.
17 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu

406,248 soru

12,180,289 cevap

36,676 kullanıcı

...