0 oy
96 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,100 puan) tarafından
Kızlar bı kaç gün önceye kadar çok hafif hissederdim hareketlerini arada bir çok sık değil 17 haftalığım şuan ama hissedemiyorum şu kaç gundur. Geçen bı baya farkında olmadan baya bı sırt üstü yatmisim göbek deliğimin aşağısına dokundum çok sertti ilk gebeligimde hiç öyle sertlik farketmedim bu sertlik normalmi siz hiç farkettinizmi hareket içinde erken olduğunu düşünüyorum şu ara hissetmememin ama korkmalimiyim geçenlerde hafif hissediyordum cunki

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çikolata ye sola doğru uzan hareket etmesi lazım.  Hâlâ harek3t etmezse doktora görünmekte fayda var
(3,100 puan) tarafından
Öyle yapayım canım ya bide kaç gundur hiç yerimde oturmuyorum iş güç o zaman uyurlar derler ondan olabilirmiki
tarafından
Belli olmaz canım. Bi uzan iyice bi dinle bakalim
(3,100 puan) tarafından
İnşallah canım hissederim ya 14 haftadan beri kontrolede gitmedim gidince doktor soyleniyo yeni gelmedinmi diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım ben 12-13 haftalıkken hissetmeye başladım önce küçücük bir yerde başladı seğirme gibi sonra iyice kudurdu birkaç gündür geceleri rahat uyuyorum bende. Genelde sabaha kadar içeride at koşturuyor beyefendi. Döner ayak direr kudurur hiç durmaz yani. Gün içinde bazen coşuyor. Tam 17 haftalık olacak yarın. Yemek yerken bir de çikolata tatlı vs yiyince iyice kudurur. Yanlış bilmiyorsam bebisler 16. Haftadan sonra mıydı ne günde 20 saat uyurmuş. Yine de tatlı ye bakalım hareket edecektir. Etmezse de doktoruna danışman da fayda var tabiki ama içini de ferah tut 20 saat uyuyorlarmis uyanık kaldığı 4 saat belki de senin derin uykuda ki anına denk geliyordur. 
(3,100 puan) tarafından
İnşallah öyledir canım ya doktora gitmeye de korkuyorum söylenecek diye
tarafından
Mevzu bebiş canım kimse söylenmesin bir zahmet hiç sıkma canını ♥️
(3,100 puan) tarafından
Geçen ki gittiğimde 10 günlük muayene sürecine denk geldi para almadı ya ondan söylendi kesin 14 haftada gittim en son
tarafından
İyi de bitanem bebek bu sonuçta ihmale de gelmez. Canları sağ olsun sağlıkları yerinde ezasi tam olsun da giden para olsun. Yeri dolar nasılsa Rabbim manevi boşluklar yaşatmasın hiç kimseye.

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 118 göst.
20 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 126 göst.
9 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,100 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 127 göst.
4 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesin_annesi123 (266 puan) tarafından soruldu

409,439 soru

12,305,903 cevap

38,574 kullanıcı

Kategoriler

...