0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (2,606 puan) tarafından
Özelde sünnet sordum lokal yapılacak dendi yaş farkediyor mu

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kac yaşınızda oglunuz 
(2,606 puan) tarafından
22 aylık olmak uzere
tarafından
Bende 23 aylıkken yaptirdim.ozelde 1 ay oldu sunnet olali lokal ve uyutarak oldu sadece lokalle olamz dendi en fazla 7 8 aya kadar sadefe lokalle.olurmus canım
(2,606 puan) tarafından
Uyutma genel anestezi olmuyor mu
(2,606 puan) tarafından
Yoksa uyku ilacı filan mi
tarafından
Evet genel anestezi vede lokalde oldu ikisi çünkü yasi büyük sadece lokalle yapilmiyo canim
(2,606 puan) tarafından
Tahlil yapıldı mi peki lokal icin
tarafından
Damardan igne yapıldı uyutuldu ac karnina girdi sunnete 10.dk bitti
(2,606 puan) tarafından
Off bilmiyorum tiroid sıkıntımız var devlet çok ugrastiracak gibi
tarafından
Canim devlette 2 yasla 6 yas arasi yapilmiyo hastalığı olmadigi surece pandemi de var yapmazlar bence sünnetten önce kan tahlili.idrar tahlili oldu cocuk doktoru muayene etti akciger filmi çekildi bide.1 hafta sonraya gun verildi sonra hemen
(2,606 puan) tarafından
Bugün gittim devlete Dr numaramı aldı sıraya koydi Şiran gelince gelip tahlil verecen dedi durumu anlattim narkoz Dr görecek dedi endokrin görecek dedi nöroloji görecek dedi bu da narkoz Dr karar verecek kim görmesi gerek diye
tarafından
Inşallah saglikla olur sünneti biter canım hayırlı yer neresi ise orasi olsun inşalalh
(2,606 puan) tarafından
Aminnn Dr korkuttu biraz ama bizim buradaki devlet hastanesi çok korkutuyor direk akıllarına gelen en kotu şeyi söylüyorlar Dr dedim tiroid rahatsızlığının var ve çocuğum ağlama nöbeti geçiriyor nefesi kesilir eşime ağlıyor katılma nöbeti deniyor ona dedim bu ikisini diyo narkoz Dr risk almayahilir uyanmama riskine karşı gelde ver Dr eline daha öncede çok korkuttuklari durum oldu kaça cikikligi vardı yüksek olmamasina rağmen ameliyat olabilir dendi ki geçti çift bezle
tarafından
Eve sünnetçi çağırıyorlar canim ya onlar uyusturup yapıyor sadece o sekilde yapsanız olmaz mi acaba uyutmazlar ozaman zaten onceden herkes eve ozel.sünnetçi çağırıp yaparmis hala yapan da var zaten duyuyorum ben
-Reklam-
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Özelde hastanede degilde özel klinikte oldu 6 aylikken
(45,023 puan) tarafından
Yok gün verdi gittik oldu lokaldi küçüktü benim ki durdu yani
(2,606 puan) tarafından
Tahlil filan yapıldı mi
(45,023 puan) tarafından
Yok canım herhangi bi hastalığı doğuştan varmı diye sordu atlattık sorunsuz şu an 16 aylik
(2,606 puan) tarafından
Var doğuştan bizimki tiroid var iyi gidiyoruz ama halen tedavi ediliyor ilaç kullaniyoruz
(45,023 puan) tarafından
Sünnette sıkıntı olmicaksa yaptir
0 oy
tarafından
2 yaşında ram anestezi ile oldu oğlum canım 1 ay oldu
(2,606 puan) tarafından
O nedir
tarafından
Uyutuyorlar 10 dakika

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 435 göst.
31 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pppppp (1,259 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 79 göst.
3 gün önce Diğer kategorisinde Kimsesiz34 (104 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 105 göst.
29 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Hakanilufer (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 358 göst.

Kategoriler

1,485,337 soru

24,287,177 cevap

343,100 kullanıcı