Malesef keşke biraz hassas davransa yokmuş gibi .. doktor ilişkiyi yasakladigi halde hep peşimde ayıptır söylemesi vallahi diyorum ki evde açık saçıkta giyinemez olduk gözü üstümde korkuyorum :Ddds
Demekki her kes farkli algılıyor bu hamilelik olayini bizde ise tam tersi)))kocam cok fazla sirnasirken ben yapma oğluşum rahatsiz oluyo gibime geliyorAma bi uerde okumusdum anne babanin hamilelikte daha çok kucak kucağa olmali o zaman bebek hiss eder onlarin aşkını ona karşı sevgisini ve bundan cok mutlu olurmuş ve neticede çocukta sevgi dolu bir birey oluyormus ileride
Benimki zaten cok ilgiliydi hamilelikte hepten çığrından çıktı. Utanmasa koltukta yanima oturmicak bi zarari olur diye. Arabayla 20yle gidiyoruz resmen kasislerden gecerken durucaz nerdeyse. Yeme kismina zaten hic bişey diyemiyorum... buna da şükür
benim esim normalde de evhamdir ama hamileligimde daha da evhamlandi. Gece yatarken beni uykumdab kaldirdigini bilirim sola yatiyorum mesela uyan askm karninin ustune yatma cocuk ezilcekk diyee cok sicaklarda hele gebelikte hararett basmasi yasaniyor ya aksam olur otururkenn ac karnini biraz bebegimzde hava alsin der hahahha
Ohoo benimki hiç umursamaz gerçi bende hamile gibi değilim hiç ama acımazda yani suyunu bile kendi almaz yataktan kovarım gitmez bişey isterim almaz benimki tam öküz ilk başlarda sigarayı bıraktığım için sürekli bişeyler canım çekiyordu seninde herşeyi canın çekiyor bıktırdın dedi yani
1,446,454 soru
23,761,278 cevap
315,430 kullanıcı