0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (905 puan) tarafından
Çanlar ballar  naslsnz 

bayadr  yokum  basima gelen seyler  pişmiş  tavuğun  başına  gelmemiştir ama yinede  herşeye şükür   özledim sözlü yazayim dedim 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne geldi kız başına geçmiş olsun
(905 puan) tarafından
Önce  bağırsak  enfeksiyonu  geçirdim  3 gun sonra kahvakti hazrlarken pazzar sabahı tava beze takildi  demlik tutayim  derken    bir duble  yeni ocaktan  inmiş  çay döküldü  ve bacağım  komple  yandi  yaaa Üstün e ayağmda  yanms bacak ağrısı daha şidetli olduğu için  fark etmedm  ama yine de cok.skr ya  kizlar sağlık çok önemli vallh degerini  bilin
tarafından
Cokkk geçmiş olsun  hekketen kötüymüş
(905 puan) tarafından
Aynen cnmmm vallh
-Reklam-
0 oy
tarafından
ne geldi.kiz basina yazaydin ya.meraklandirdin bizi de:)
(905 puan) tarafından
Önce  bağırsak  enfeksiyonu  geçirdim  3 gun sonra kahvakti hazrlarken pazzar sabahı tava beze takildi  demlik tutayim  derken    bir duble  yeni ocaktan  inmiş  çay döküldü  ve bacağım  komple  yandi  yaaa Üstün e ayağmda  yanms bacak ağrısı daha şidetli olduğu için  fark etmedm  ama yine de cok.skr ya  kizlar sağlık çok önemli vallh degerini  bilin
tarafından
cok cok geçmiş olsun canim benim simdi nasilsin
(905 puan) tarafından
Çok.skr iyiyim ama yaram.kabuk baglamyo
tarafından
neden acaba izi kalmaz inşallah
(905 puan) tarafından
2. Derece yanik cnm
0 oy
(1,310 puan) tarafından

Hayr olsun gecmis olsunnnn iyi misinizz

(905 puan) tarafından
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Rabbim sağlık versin.. başına neler geldi merak ettim :)
(905 puan) tarafından
(9,655 puan) tarafından
Off çok geçmiş olsun inşallah rabbim cümlemize sağlık versin
(905 puan) tarafından
Aminnn coook.cooook.amin
0 oy
tarafından
Herseyde vardır bir hayır canm sitem etme 
(905 puan) tarafından
Aynen cok.skr.  etmyrmda. Zaten
0 oy
(145 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm yaa:(

(905 puan) tarafından
Allah razin olsn 2 buçuk yildr  ewliyim hep ayni yerde  ve hep aynı çaydanlıkta  cay demlerim  kaza ve belanin  önüne gecilmiyo  bunu anldm.cnm

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 157 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Osmanin annesi (1,999 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 436 göst.
0 oy
8 cevap 201 göst.
0 oy
59 cevap 1,529 göst.

407,196 soru

12,221,985 cevap

36,817 kullanıcı

...