0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (1,264 puan) tarafından
Kızlar kızım 9.ayına girdi 8.500 kilo zaten 2600 doğmuştu kaynanam sürekli bakamıyorsun diyor cok zayıf diyip duruyor boyuda en son evde baktım 70 ti ben cok üzülüyorum ya böyle söylediklerinde sonra kendimi sucluyorum bakamıyorum diye zayıf mı kızım 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Offf bu kaynanalar da varya kaynar kazanda yanacaklar ya yeter artık ne karışıp duruyor gayet iyi kilosu kafana takma canim bebegin çok kilolu olup hasta olsaydı daha mi iyi olacakti
(1,264 puan) tarafından
Bende aynısını diyorum ama anlamıyor zaten cok iştahsız bir bebek zar zor yediriyorum
tarafından
Sen kulaklarını dışarı kapat çok iyi bi annesin bebeğinin herseyini herkesten önce sen düşünürsün
(1,264 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocugun saglikli mi ona bak kiloyu ne yapacaksin zayif mi normal mi persentil tablosundan bakabilirsin ama doktor illa ki bi yorum yapmistir kaynanaya ne bakiyosn onlar laf edecek bisey bulurlar illa ki kendilerine 
(1,264 puan) tarafından
Persentil tablosuna göre yaşıtlarına göre değerin üstünde
tarafından
E daha ne o zaman kaynana konussun dursun
(1,264 puan) tarafından
Haklısın canım hamilelikten cok takıyorum
0 oy
(940 puan) tarafından

Kilosu gayet iyi canım 9 aylıkken 9 kiloydu benim kızımda doktor çok iyi bakmışsın annesi dedi seninki de iyi 

Ne bekliyorlar 9 aylık bebek 20 kilo mu olmasını bekliyorlar 
(1,264 puan) tarafından
Valla onu bekliyor herhalde
0 oy
(636 puan) tarafından
Canım zten 6.aydan sonra bebeler çok kilo almıyor ki. Bebeğin kilosu gayet güzel. Napcan şişko bebeği. Sağlığı sıhhati yerinde olsun kilo zarardan başka bir şey değil. Benim başımdada vardı öyle kaynana. Kuru diri bu zayıf diyodu. Sadece anne sütü alıyordu bebeğim. Görümce de mama ile besliyodu. O şişman tabi benimki zayıf duruyo onun yanında. Bende canıma tak etti. Fos şiş olup sağlıksız olacağına zayıf olsun sağlıklı olsun. Şişman çocukları da görüyoruz sağlıksız dedm. ( Görümceminkini kastederek) benim bebeğimin hep tahlilleri güzel çıktı. Görümceninki düşük çıktı. Bidaha bir şey söyleyemedi. Hiç kafana takma. Söyler söyler durur. Benim bebeğim 1 yaşında 9 kg. Ben ağlıyım o zaman. 
(1,264 puan) tarafından
Canım benim görümcemin oğluda kilolu 10 aylık şekeri cıktı
0 oy
(2,171 puan) tarafından
Kaynana ne biliyor ki her bünye farklıdır ayrıca o kadar kilolu olması hiç hoş değil obezite mi olsun ayrıca daha minicik 1 yaşında bile değil ancak o kadar olur gayet normal ha çok aklına takılıyorsa eğer bir sağlık ocağına götür baktır doktora sor normal mi değil mi kaynanan çok müdahale etmesine izin verme 
(1,264 puan) tarafından
Anca konuşuruz zaten ama hamilelikten galiba cok üzülüyorum
(2,171 puan) tarafından
Hayır bence hiç üzülme boş yere kendini yıpratma canm. Ortada bişey yok çocuklar ilk aylarda zayıf olurlar zaten sonra yavaş yavaş kendini toparlarlar kendi middesine göre yiyorsa eğer hiç problem yok ama istersen bir doktora götürüp vitamin alabilirsin iştah açıcı şeyler Mesela kullanabilir sağlıklı olsun da zayıflık bence büyük bir problem değil hallolur diye düşünüyorum ben

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 265 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
16 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yozgat (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 186 göst.
0 oy
2 cevap 101 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,069 puan) tarafından soruldu