0 oy
827 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kocamı severim her dediğini yapar ama bugün canı gönülden kırıldım    37 haftadayım  gece hic uyumasına  agrım  vardi hep neyse sabah ta iftara güzellik olsun  diye baklava yaptim  adam 5 de işten geldi oruç birde keşke annem yapsaydı neden  yaptın dedi bisey demedim güzel dilseydin  bari dedi bisey demedim yemedi bile daha gözümden yaşlar aktı  hic bisey diyemedim ama ağrıma gitti insan düşünmez mi yapmış sonuçta zehir değil ya 

30 Cevaplar

0 oy
(781 puan) tarafından
O nasıl koca sen o halinle kalk ona baklava yap beğenip yemesin anasinjnkini söylesin ben öyle adama parmağımı oynatmam çok şükür benim kocam öyle deil bi çorbada yapsam ellerine sağlık yeter çokta güzel olmjs der bazen tuzu fazla kaçırırım olsun karışmamış der yemeği karıştırıp yer bişeyde demek Allah razı olsun canım kocamdan
-Reklam-
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Sanki yorulmasaydin demiş hemen alınma Bence 
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Aynı Zakkum yesin kız ne üzülüyor sun anası yapsın bırak sen gebesin 
0 oy
(359 puan) tarafından
Canım benim senin yerinde olsam bir daha kendimi hiç o mutlu olsun diye yormam sen mutlu ol önce bırak annesi yapsın çok istiyorsa ve seninle bu şekilde konuşmaması gerektiğini sakince söyle 
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Evet bir ana eteğine yapışmış biri ile daha karşı karşıyayız zıkkım yesin. 
0 oy
(7,023 puan) tarafından
Anasının ettiğini yesin o zaman güle güle insan bi eline sağlık der anlayışsız şu erkek milleti 
0 oy
(539 puan) tarafından
Yerinde olsam hic yedirmem bütün tepsiyi hırsıma kendim yerim git komşularına dağıt yemezsen
0 oy
(879 puan) tarafından
Zık yesin. Sen otur ye gerisini de buzluğa at Takma
0 oy
tarafından
Adam bisey dememiski

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 592 göst.
29 Ocak 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yenibiranne (616 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 614 göst.