0 oy
551 göst.
Diğer kategorisinde (5,446 puan) tarafından

E devlet uzerinden hem kendi e devletinizden hem esinizinkinden ptt kurum odemeleri yazip bakin paralar yatmış benim esimin adina yatmış 

7 Cevaplar

0 oy
(1,308 puan) tarafından
Bize yine hiç bisey yok neyse belki benden daha zor durumda olanlara gitmiştir 
(5,446 puan) tarafından
Allah seninde gonlune gore versin cnm
(1,308 puan) tarafından
Allah hepimizin gönlüne gore versin canım ama dediğim gibi benden daha kötüleri vardır ondan bana gelmemiştir diye avutuyorum kendimi yatanlar güle güle harcasın inşallah
-Reklam-
0 oy
(152 puan) tarafından
Ne zman başvuru yapmıştın
(5,446 puan) tarafından
Basvuru yapmadik cnm hic burdan gorunce tesadufen baktim faz birden almistik
(152 puan) tarafından
Anladım baktım ama sonuç yok bakalım hayirlisi
0 oy
tarafından
Ben annem icin vaktim yok yatmmais hep zenginlere gidiyor zaten canm fakirlere allah masip etsjn gercel ihtiyac hahiplerine allah versin
(5,446 puan) tarafından
Valla 6 gun oldu dogum yapmistim okadar ihtiyavimiz vardiki ilac gbi geldi hasyaneye bile borc bulup gitmistik
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Canım ben girdim bende şey yazıyor. 3. Gaz için sonu hangi sayı ile bitiyorsa  o gün bakın bende cuma günü bakmam gerekiyor böyle olunca çıkıyor mu acaba basvuru
(5,446 puan) tarafından
Valla bilmiyorum cnm ama ptt kurum odemelrinden cikiyor
(1,070 puan) tarafından
Tamam canım sagol
0 oy
(905 puan) tarafından
Ay çok şükür çıkmış ya okadar ihtiyacımız vardı ki çocuğun bezi bitmek üzereydi alacak para yoktu ilaç gibi geldi 
(5,446 puan) tarafından
Ayni cnm vallahi gecen pazartesi doğuma gittim borc para bulduk tAM ay sonuydu cok şükür
tarafından
Canm seninkide 5.5 2021 de mi yazıyor ben baktim öyle yaziyor diyir kinliginizi vererk paranizi cekebilirsinz
(5,446 puan) tarafından
Aynn canim oyle yaziyor merkezi deme diyor yani postanedn alacağız kimininde hanede odeme diyr yani eve gelecek
tarafından
Evet herkesin ayri yazıyormuş ama ptt ler kapali ya bu insanlar nasil alacak parayi
(905 puan) tarafından
Benimkide 5.5 canım aynı bizde ptt den çekeceğiz kaynım orada çalışıyor çekebilirse ona çekterirz belki
0 oy
(365 puan) tarafından
İnş herkese çıkar 
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Cnm eşinin tc son rakamı ney? 
(5,446 puan) tarafından
0 cnm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 131 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 185 göst.
1 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Gizemlianne (205 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Huysuz Prenses (1,446 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 414 göst.
8 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Cancanlarim (1,009 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,444,161 soru

23,729,780 cevap

313,441 kullanıcı

...