Bugün asi olacam 1 saat sonra malesef
Meslegimden dolayı mezburum bu zehirli almaya benim gözümde resmen zehir ondan dolayı oğlumu kestim süten iki ay sonra 2 yaşına giriyor onada üzülüyorum
Hafta ya salı ise başlıyorum ben nasıl yapacam 4 çocuk evin işi çalışma çocuklarin randevu lar şaştım kaldim
Senin gibi düşünen zihniyetlerin yüzünden bu illet bitmeyecek şimdi hamileler bile olsun diyorlar s3n zehir diyorsun lütfen yanlış yönlerdirme milleti
Milyonlarca insan öldü senin dediğin laflara bak
yeni bi salgın ve sürekli mutasyona uğruyor. aşının belki gereken deneme süresi de yapılamadı vakaların ölümlerin artması yüzünden. sadece bizim ülkede değil dünyada da bencil olanlar yüzünden 1 sene dışarı adım atmayan insanlar var. yazık yani onlarin ki çocuk değil mi park istemiyor mu eğitimleri yok mu özellikle de özel eğitim ve rehabilitasyon gereken çocuklar için diyorum. cani isteyen parasi olan gezmek derdinde. benim de tedirginliğim var acaba diye düşünüyorum ama yaptirmam demem. kim napsin benim robotumu yani Allah aşkına mantık biraz. o kadar insan var dünyada anladın o kadar zeki güzel zengin asi olmak için sıraya giriyorlar onlar robot olmayi düşünmüyor galiba
çocuklarına bile asi yaptirmak istemeyen bi suru insan var yazmayın böyle şeyler uyarılari da kaldırmışlar ne cok asi karşıtlığı var burda ya.
404,256 soru
12,110,772 cevap
36,440 kullanıcı